Ballina Etiketimet Siguria ushqimore

Etiketim: siguria ushqimore

Siguria ushqimore/ 174 kontrolle dhe monitorime, bllokohen 14.6 tonë produkte peshku

TIRANË, 12 korrik /ATSH – I. Vata/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) ka kryer sot 174 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin. AKU...

Siguria ushqimore/ 175 inspektime, asgjësohen 14 kg produkte ushqimore

TIRANË, 15 qershor /ATSH – I. Vata/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin, me...

Siguria ushqimore/ 213 inspektime, asgjësohen mbi 3 tonë produkte ushqimore

TIRANË, 18 maj/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë...

Siguria ushqimore/ Nis fushata ndërgjegjësuese “Mëso të lexosh ushqimin tënd”

TIRANË, 1 maj/ATSH/ Duke nisur nga sot, 1 maj 2021, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural...

Siguria ushqimore/ 131 kontrolle dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 30 prill/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë...

Siguria ushqimore/ 157 kontrolle dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 29 prill/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit (AKU) vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e...

Siguria ushqimore/ 197 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 8 mars/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin, me qëllim garantimin e sigurisë...

Siguria ushqimore dhe protokollet antikovid/ 442 inspektime gjatë 24 orëve të...

TIRANË, 17 shkurt /ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e...

Siguria ushqimore dhe protokollet antiCovid/ 405 inspektime dhe 29 masa paralajmëruese

TIRANË, 9 shkurt/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë...

Siguria ushqimore/ AKU kryen 542 inspektime, 33 masa paralajmërimi në operatorët...

TIRANË, 13 janar /ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit (AKU) në zbatim të planit të punës por edhe si pjesë e Taskforcës...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA