Ballina Etiketimet Siguria ushqimore

Etiketim: siguria ushqimore

Siguria ushqimore, 156 kontrolle dhe 36 masa ndaj bizneseve

TIRANË, 3 shtator /ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer sot 156 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të biznesit...

Siguria ushqimore, 142 kontrolle dhe 25 masa administrative ndaj bizneseve

TIRANË 27 gusht /ATSH-I.Vata/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer sot 142 kontrolle dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor...

Siguria ushqimore, 153 kontrolle dhe 29 masa administrative ndaj bizneseve

TIRANË, 26 gusht/ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer sot 153 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor...

Siguria ushqimore, 136 kontrolle dhe 32 masa administrative ndaj bizneseve

TIRANË, 24 gusht/ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer sot 136 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor...

Siguria ushqimore, 121 kontrolle dhe 27 masa administrative ndaj bizneseve

TIRANË 20 gusht /ATSH-I.Vata/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer sot 127 kontrolle  dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të...

Siguria ushqimore, AKU 146 kontrolle dhe 35 masa me paralajmërim

TIRANË, 11 gusht/ATSH/ Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin, me qëllim garantimin e sigurisë...

Siguria ushqimore, 167 kontrolle dhe 40 masa me paralajmërim

TIRANË 2 gusht /ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) ka kryer sot 167 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin. AKU njofton se “gjatë...

Siguria ushqimore, AKU: 151 kontrolle dhe monitorime në të gjithë vendin

TIRANË, 22 korrik /ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) ka kryer sot 151 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin. AKU bën të ditur...

Siguria ushqimore/ 127 kontrolle, jepen 24 masa me paralajmërim

TIRANË, 16 korrik /ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) ka kryer sot 127 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin. AKU bën të ditur...

Siguria ushqimore/ 174 kontrolle dhe monitorime, bllokohen 14.6 tonë produkte peshku

TIRANË, 12 korrik /ATSH – I. Vata/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) ka kryer sot 174 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin. AKU...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA