Ballina Etiketimet Punesime

Etiketim: Punesime

Rimëkëmbja ekonomike/ 2/3 e vendeve të punës të humbura nga COVID...

TIRANË, 2 shtator/ATSH/ Në vetëm dy muaj, ekonomia ka rikuperuar mbi 24 mijë vende pune, që do të thotë se 24 mijë qytetarë janë...

1 vit të punësuar pranë Ministrisë së Financave, studentët ekselentë vlerësojnë...

TIRANË, 1 shkurt/ATSH/ Në kuadër të Paktit të Universitetit, pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë dhe institucioneve të saj të varësisë u punësuan 175...

1 427 punonjës me kontratë të përkohshme në administratën shtetërore për...

TIRANË, 29 janar /ATSH/ 1 427 punonjës me kontratë të përkohshme do të punësohen gjatë vitit 2020, në administratën shtetërore. Qeveria ka botuar në Fletoren...

357 të punësuar në vetëm një javë nga Zyrat e Punës

TIRANË, 3 nëntor /ATSH/ - Shifrat e ndërmjetësimit të Zyrave të Punës në të gjithë vendin kapin vlerat e 357 të punësuar në vetëm...

Brenda shtatorit testohen mbi 1700 infermierë

TIRANË, 21 shtator/ATSH/ Mbi 1 mijë e 700 infermierë do të konkurrojnë brenda muajit shtator për t'u punësuar përmes portalit “Infermierë për Shqipërinë”. Për herë...

393 të punësuar në një javë nga Zyrat e Punës

TIRANË, 8 shtator/ATSH/ Shifrat e punësimit nga ndërmjetësimi i Zyrave të Punës në të gjithë vendin kapin vlerat e 393 të punësuar në një...

580 të punësuar në vetëm një javë nga Zyrat e Punës

TIRANË, 25 gusht/ATSH/ Shifrat e ndërmjetësimit për punësim nga Zyrat e Punës në të gjithë vendin tregojnë për 580 të punësuar në vetëm në...

623 të punësuar në një javë nga Zyrat e Punës

TIRANË, 28 korrik/ATSH/ Shifrat e ndërmjetësimit të Zyrave të Punës në të gjithë vendin kapin vlerat e 623 të punësuar në vetëm në një...

589 të punësuar nga Zyrat e Punës në një javë

TIRANË, 7 prill/ATSH/- Në javën e parë të muajit prill janë punësuar 589 persona përmes Zyrave të Punës. Sipas raportit javorë të publikuar këtë të...

30 mijë të punësuar nga ndërmjetësimi i Zyrave të Punës

TIRANË, 30 janar /ATSH - I. Vata/ - "Janë punësuar 30 mijë punonjës nga ndërmjetësimi i Shërbimin Kombëtar të Punësimit", - theksoi sot Kryeministri...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA