Ballina Etiketimet Ndryshime ligjore

Etiketim: Ndryshime ligjore

Risitë e projektligjit “Për Regjistrimin e OJF-ve”/ Gjonaj: Rregullim i problematikave...

TIRANË, 23 shkurt/ATSH/ Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj prezantoi sot në në Komisionin Parlamentar të Çështjeve Ligjore, Administratës Publike dhe të Drejtave të Njeriut...

Siguria ushqimore, AKU kërkon ndryshime në Kodin Penal

TIRANË, 9 janar/ATSH/ Autoriteti Kombëtar i Ushqimit kërkoi sot ndryshime në Kodin Penal, në mënyrë që të dënohen penalisht ata që rrezikojnë shëndetin e...

Verifikim vetëdeklarimit, MIE propozon ndryshimin e ligjit për prokurimet publike

TIRANË, 11 dhjetor /ATSH/ - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka propozuar ndryshime në aktet ligjore dhe nënligjore të Ligjit për Prokurimit Publike, pas...

Jo më çështje vullneti, drejtuesit e shkollave larg politikës me ligj

TIRANË, 23 korrik/ATSH/ - Shkolla e drejtorëve do të mënjanojë çdo ndikim politik në punësimin dhe ushtrimin e funksionit të tyre. Kështu është shprehur ministrja...

Ndryshime ligjore për më shumë mundësi kualifikimi për të rinjtë

TIRANË, 10 maj/ATSH/-Që të rinjtë shqiptarë të kenë të njëjta mundësi trajnimi dhe kualifikimi si çdo bashkëmoshatar tjetër në një nga vendet e BE-së...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA