Ballina Etiketimet Maminas

Etiketim: maminas

Serra ultramoderne e prodhimit të fidanëve me mbështetjen e AZHBR-së në...

TIRANË, 25 janar/ATSH-Maela Marini/ Me mbështetjen e AZHBR-së përmes programit IPARD II, kompania “Agro-Koni” në Maminas, Shijak, ka ndërtuar një serrë ultramoderne për prodhimin...

Pikë moderne grumbullimi në Maminas me mbështetjen e AZHBR-së/ Investime që...

TIRANË, 25 janar/ATSH/ Kryeministri Edi Rama ishte sot në Maminas, Shijak, në kompaninë “Kronos”, që falë mbështetjes nëpërmjet fondeve të akorduara nga AZHBR përmes...

Rindërtimi në Shijak/ Vijon kthimi në shtëpitë e reja i familjeve...

TIRANË, 5 janar/ATSH/ Kryeministri Edi Rama ishte sot në Maminas të Shijakut ku vazhdon kthimi në shtëpitë e reja i familjeve të prekura nga...

Edhe 2 familje në Maminas hyjnë në banesat e rindërtuara/ 400...

TIRANË, 31 dhjetor /ATSH/  Kryeministri Edi Rama ishte sot në Maminas të Shijakut ku vizitoi familjet, të cilave u janë rindërtuar shtëpitë. “Sot bëhen plot...

Rindërtimi në Maminas/ Banesa të reja për mbi 160 familje të...

TIRANË, 3 tetor/ATSH/ Rindërtimi i banesave individuale po vijon dita-ditës në Maminas të Shijakut ku po marrin formë 168 banesa të tjera për familjet...

Rindërtimi në Maminas/ Marrin formë 163 banesat e familjeve të prekura...

TIRANË, 2 tetor/ATSH/ Rindërtimi i banesave individuale po vijon dita-ditës në Maminas të Shijakut ku po marrin formë banesat e 163 familjeve të prekura...

Rama në familjen Baruti në Maminas: 597 familje në Shijak, trajtohen...

 TIRANË, 7 mars/ATSH-Maela Marini/ Kryeministri Edi Rama ishte sot në Maminas, në familjen Baruti prej 6 anëtarësh, akomoduar me qira të paguar nga ne deri...

Qendër e re shëndetësore në Maminas

TIRANË, 9 korrik/ATSH/- Në Maminas është ndërtuar një qendër e re shëndetësore, si një model i qendrave të kujdesit parësor, për nga infrastruktura dhe shërbimi...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA