Ballina Etiketimet Kreditimi

Etiketim: Kreditimi

6.4% më shumë u rrit kreditimi i individëve në nëntor 2020

TIRANË, 19 dhjetor /ATSH/ Kreditimi i individëve u rrit me 6.4% në muajin nëntor të këtij viti. Banka e Shqipërisë vëren se viti 2020, pavarësisht...

Guvernatori Sejko i përgjigjet Bashës: Nuk ka asnjë rrezik në financimin...

TIRANË, 2 tetor /ATSH/ Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko, deklaroi se Banka e Shqipërisë dhe bankat e nivelit të dytë kanë rregullore...

Treguesit ekonomikë në rritje, kanë nxitur ecurinë e kreditimit

TIRANË, 24 dhjetor /ATSH/ - Përmirësimi i aktivitetit ekonomik dhe politika monetare stimuluese kanë dhënë efekte pozitive në ecurinë e kreditimit. Banka e Shqipërisë bën...

Studimi i BSH-së: Kreditimi drejt sektorëve potencialë të ekonomisë

TIRANË, 1 shtator /ATSH/ - Banka e Shqipërisë (BSH) ka publikuar një studim specifik mbi ecurinë e kreditimit duke nënvizuar faktin se, kreditimi eficient...

Kreditimi për ekonominë, 539.5 miliardë lekë në fund të muajit maj

TIRANË, 30 qershor /ATSH/- Trendi pozitiv i kreditimit të biznesit dhe sipërmarrjes po mbështet rritjen ekonomike të vendit. Sipas statistikave të Bankës së Shqipërisë, stoku...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA