Ballina Etiketimet Komisioni i Ligjeve

Etiketim: Komisioni i Ligjeve

Komisioni i Ligjeve miraton kandidaturën e Altin Binajt për në Gjykatën...

TIRANË, 15 dhjetor /ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut miratoi sot kandidaturën e Altin Binajt për anëtar në...

Miratohen 4 projektligje, reflektim i ndryshimeve në Kodin Zgjedhor pas marrëveshjes...

TIRANË, 14 dhjetor/ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut nën drejtimin e kryetarit Ulsi Manja, shqyrtoi dhe miratoi 8...

Miratohet struktura organizative e personelit të përkohshëm të KQZ-së

TIRANË, 24 nëntor /ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut në drejtimin e kryetarit Ulsi Manja dhe në cilësinë...

Kuvendi shpall vendin vakant për Inspektor të Përgjithshëm të ILDKPKI

TIRANË, 20 nëntor /ATSH/ Kuvendi shpalli sot vendin vakant për Inspektor të Përgjithshëm të ILDKPKI. Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e...

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor/ Komisioni i Ligjeve rrëzon dekretin e Presidentit

TIRANË, 27 tetor /ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, rrëzoi sot dekretin e Presidentit të Republikës, Ilir Meta,...

Miratohet memorandumi me SHBA/ Bashkëpunim në parandalimin dhe hetimin e krimeve...

TIRANË, 29 shtator /ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, shqyrtoi dhe miratoi projektligjin “Për Ratifikimin e memorandumit të...

Miratohen ndryshimet në ligjin për diskriminimin dhe për masat ndaj dhunës...

TIRANË, 25 shtator /ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, miratoi sot dy projektligjet: “Për disa ndryshime dhe shtesa...

Komisioni i Ligjeve miraton ndryshimet në Kodin Zgjedhor sipas draftit të...

TIRANË, 15 korrik /ATSH – I. Vata/ Nën drejtimin e kryetarit Ulsi Manja, u zhvillua sot mbledhja e përbashkët e Këshillit për Legjislacionin dhe...

Komisioni i Ligjeve, seancë dëgjimore me Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi

TIRANË, 5 maj /ATSH – I. Vata/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut në mbledhjen e radhës të zhvilluar...

COVID-19/ Komisioni i Ligjeve miraton shtatë Akte Normative

TIRANË, 1 prill/ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratës Publike dhe të Drejtave të Njeriut, miratoi sot shtatë Akte Normative. Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratës Publike...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA