Ballina Etiketimet Fsdksh

Etiketim: fsdksh

COVID-19/ Mbi 700 mijë konsulta online nga mjekët e familjes në...

TIRANË, 6 maj/ATSH/ Mbi 700 mijë konsulta online janë kryer nga mjekët e familjes vetëm në janar-mars të 2021. Sipas të dhënave të publikuara nga...

Paketat shëndetësore falas/ Mbi 46 mijë seanca dialize në janar-mars 2021...

TIRANË, 5 maj/ATSH/ Mbi 46 mijë seanca dialize janë kryer në janar-mars 2021 në spitalet publike dhe private me financim 100 % nga Fondi...

Shërbim shëndetësor afër vendbanimit/ Mbi 1 milion vizita nga mjekët e...

TIRANË, 1 maj/ATSH/ Në tre muajt e parë të këtij viti janë kryer një numër i lartë vizitash nga mjekët e familjes pranë qendrave...

Shërbim shëndetësor afër vendbanimit/ Rreth 688 mijë vizita nga mjekët e...

TIRANË, 2 mars/ATSH/ Situata e krijuar për shkak të pandemisë së virusit Sars-Cov-2 ka rritur akoma më shumë impenjimin e stafit mjekësor në të...

Paketat shëndetësore falas/ Mbi 130 mijë seanca dialize në spitalet publike...

TIRANË, 2 dhjetor/ATSH/ Mbi 130 mijë seanca dialize janë kryer deri tani në spitalet publike dhe private me financim 100% nga Fondi i Sigurimit...

Fondi i Sigurimeve, gati për zbatimin e menjëhershëm të rimbursimit të...

TIRANË, 19 nëntor/ ATSH/ Fondi i Sigurimeve të Detyrueshme të Kujdesit Shëndetësor ka marrë të gjitha masat e nevojshme për të bërë të mundur...

Janar-korrik/ 64 450 ekzaminime kardiologjike në gjithë vendin

TIRANË, 1 shtator/ATSH/ 64 450 ekzaminime kardiologjike janë kryer në 11 spitalet rajonale dhe QSUT gjatë periudhës janar-korrik 2020. Sipas Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm...

COVID-19/ FSDKSH: Financim 100% për paketat shëndetësore dhe shërbimin e specializuar...

TIRANË, 18 gusht/ATSH/ Pavarësisht pandemisë dhe situatës së jashtëzakonshme, financimi i paketave shëndetësore dhe shërbimi i specializuar nuk është ndërprerë duke plotësuar nevojat e...

COVID-19/ FSKDSH: Financimi i paketave shëndetësore dhe shërbimi i specializuar nuk...

https://www.facebook.com/FSDKSH.AL/videos/740443240090943/?t=1 TIRANË, 30 korrik/ATSH/ Pavarësisht pandemisë dhe situatës së jashtëzakonshme nga COVID-19, financimi i paketave shëndetësore dhe shërbimi i specializuar nuk është ndërprerë duke plotësuar...

Gjatë periudhës janar-qershor janë rimbursuar 25% më shumë fisha diabeti

TIRANË, 26 korrik/ATSH/ Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor bën të ditur se gjatë periudhës janar-qershor janë rimbursuar 25% më shumë fisha...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA