Ballina Etiketimet Fjale te shenjta

Etiketim: fjale te shenjta

Fjalë të shenjta/ Jo të gjithë mund të bëjmë gjëra të...

TIRANË, 26 nëntor/ATSH/ "Jo të gjithë ne mund të bëjmë gjëra të mëdha. Por ne të gjithë mund të bëjmë gjëra të vogla me...

“Fjalë të shenjta”/ Mania e kundërshtimit t’i pakëson shanset e suksesit

TIRANE, 13 korrik/ATSH/ Kryeministri Edi Rama zgjodhi sot të tjera fjalë të shenjta për të përcjellë mesazhe për publikun. Përmes rubrikës "Fjalë të shenjta", Rama...

Fjalë të Shenjta/ Gjej një minutë për të menduar, gjej një...

TIRANE, 22 maj/ATSH/ Kryeministri Edi Rama zgjodhi sot të tjera fjalë të shenjta për të përcjellë mesazhe për publikun. Përmes rubrikës "Fjalë të Shenjta", Rama...

Fjalë të shenjta/ Në muajin e Ramazanit është një natë, veprat...

TIRANË, 19 maj/ATSH/ Kryeministri Edi Rama zgjodhi sot të tjera fjalë të shenjta për të përcjellë mesazhin e tij, ndërkohë që gjithë bota po...

Fjalët e shenjta/ Të gjitha veprat varen prej qëllimeve dhe çdo...

TIRANË, 8 maj/ATSH/ Kryeministri Edi Rama zgjodhi sot të tjera fjalë të shenjta për të përcjellë mesazhin e tij, ndërkohë që gjithë bota po...

Fjalë të shenjta/ Peshoji njerëzit me peshat e tyre

TIRANË, 30 prill/ATSH/ “Peshoji njerëzit me peshat e tyre” janë fjalët e shenjta të zgjedhura nga Kryeministri Edi Rama për të nisur komunikimin me...

Fjalë të shenjta/ Kush agjëron Ramazanin me bindje dhe shpresë, në...

TIRANË. 24 prill/ATSH/ “Kush agjëron Ramazanin me bindje dhe shpresë, në shpërblim i falen mëkatet e bëra”. Më këtë shprehje të Profetit Muhamed a.s, Kryeministri...

Fjalë të shenjta/ Kush shpëton një jetë njerëzore, është njësoj si...

TIRANË, 9 prill /ATSH/ Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur falë nga libri i Shenjtë i Kuranit për të përcjellë mesazhin e tij në këto...

Fjalët e shenjta/ Rama: Nuk ka gjë që peshon më shumë...

TIRANË, 3 prill/ATSH/ Kryeministri Edi Rama zgjodhi sot të tjera fjalë të shenjta për të përcjellë mesazhin e tij, ndërkohë që gjithë bota po...

Fjalët e shenjta/ Nuk është koha për gjykimin tuaj, por koha...

TIRANË, 1 prill/ATSH/ Kryeministri Edi Rama zgjodhi sot të tjera fjalë të shenjta për të përcjellë mesazhin e tij, ndërkohë që gjithë bota po...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA