Ballina Etiketimet Dpt

Etiketim: dpt

Pagesa e kësteve paraprake të tatimfitimit/ 30 shtatori afati i fundit

TIRANË, 10 shtator/ATSH/ Administrata Tatimore rikujton të gjithë tatimpaguesit me qarkullim vjetor mbi 14 milionë lekë, se afati i fundit i pagimit të kësteve paraprake...

65 501 individë e kanë përfituar deri tani “pagën e luftës”/...

TIRANË, 4 shtator/ATSH/ 65 501 individë e kanë përfituar deri tani “pagën e luftës” të dhënë nga qeveria si ndihmë financiare për një periudhë...

Struktura e re organizative/ DPT informon tatimpaguesit lidhur me detyrimet tatimore...

TIRANË, 19 gusht/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve pas miratimit të strukturës organizative dhe të numrit të përgjithshëm të personelit të administratës tatimore qendrore,...

Sezoni turistik/ Kontroll subjekteve për vetëdeklarimin dhe pagesën e detyrimeve tatimore

TIRANË, 10 korrik/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, ka nisur zbatimin e planit të masave për sezonin turistik 2020. Ky plan synon informimin, ndërgjegjësimin dhe...

Ndihma financiare/ Tatimet apel biznesit: Edhe një ditë afat për të...

https://www.facebook.com/AdministrataTatimore/videos/252220416214723/?t=31 TIRANË, 4 qershor/ATSH/ Prej datës 1 prill deri në 2 qershor, kanë përfituar nga ndihma financiare, dhënë përmes dy paketa financiare miratuar nga qeveria...

Pas datës 5 qershor subjektet që nuk kanë aplikuar për ndihmën...

TIRANË, 4 qershor/ATSH/ Administrata Tatimore i rikujton të gjithë tatimpaguesit, të cilët nuk kanë plotësuar ende kërkesën për përfitim të ndihmës financiare, për punonjësit...

Tatimet thirrje individëve dhe tatimpaguesve për plotësimin e formularit të vetëdeklarimit

TIRANË, 4 qershor/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve në zbatim të ligjit “Për shkëmbimin automatik të informacionit të llogarive financiare”, sjell në vëmendje të...

Tatimet hapin konkursin për punësimin e 17 inspektorëve të verifikimit dhe...

TIRANË, 3 qershor/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka shpallur 17 vende të lira pune për pozicionin "inspektor" në drejtorinë e Verifikimit dhe Koordinimit...

Bonusi prej 40 mijë lekësh/ Bizneset afat edhe 2 ditë për...

TIRANË, 3 qershor/ATSH/ Subjektet që janë përfituese nga vendimi i qeverisë për bonusin prej 40 mijë lekësh për punëmarrësit e tyre kanë edhe 2...

“Paga e luftës”/ Lista e punonjësve përfitues dhe subjekteve që duhet të...

TIRANË, 29 maj/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka publikuar në faqen e saj zyrtare listën e individëve përfitues të dy paketave të mbështetjes...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA