Ballina Etiketimet Depozita

Etiketim: Depozita

Depozitat bankare të biznesit u rritën me 6 miliardë lekë

TIRANË, 22 korrik /ATSH/ Depozitat bankare të biznesit u rritën me 6 miliardë lekë që prej fillimit të këtij viti. Banka e Shqipërisë bën të...

Depozitat në valutë zunë 53.6% të totalit, në prill 2021

TIRANË, 4 korrik /ATSH/ Në sistemin bankar shqiptar ka më shumë depozita në valutë sesa në monedhën vendase. Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë,...

Depozitat bankare në monedhën vendase gjeneruan mbi 60% të kursimeve shtesë...

TIRANË, 5 qershor /ATSH/ Depozitat në banka u rritën me 93 miliardë lekë, apo pothuaj me 8%, gjatë vitit 2020. Banka e Shqipërsië bën të...

Depozitat bankare/ BSH: 46% e rritjes vjetore nga kursimet në lekë

TIRANË, 30 maj /ATSH/ Treguesi i depozitave bankare, vijoi trendin e rritjes edhe gjatë muajit prill të këtij viti, bëri të ditur Banka e Shqipërisë. Sipas...

Llogaritë rrjedhëse dhe depozitat pa afat u zgjeruan me 20% dhe...

TIRANË, 9 maj /ATSH/ Në krahasim me një vit më parë, llogaritë rrjedhëse dhe depozitat pa afat u zgjeruan me 20% dhe 16%. Banka e...

Depozitat bankare/ BSH: Normat e ulëta të interesit rritën konsumin dhe...

TIRANË, 4 maj /ATSH/ Politika monetare lehtësuese ka impakt të drejtëpërdrejtë në nxitjen e ekonomisë. Normat e ulëta të interesit për lekun, synojnë nxitjen e...

Stoku depozitave u rrit në 1.12 trilionë lekë, në fund të...

TIRANË, 30 prill /ATSH/ Stoku i depozitave në sistemin bankar shqiptar, arriti në 1.12 trilionë lekë, ose rreth 9 miliardë euro, në fund të...

Depozitat e sigurueshme u rritën me 7.4%

TIRANË, 20 prill /ATSH/ Të dhënat e Agjencisë së Sigurimit të Depozitave (ASD) të publikuara në raportin vjetor 2020, tregojnë se në total vlera...

Sektori i mikrofinancës u rrit me 8.3 % me bazë vjetore

TIRANË, 2 mars /ATSH/ Totali i sistemit mikrofinanciar u rrit në vlerën 11.9 miliardë lekë në fund të vitit të kaluar. Banka e Shqipërisë bën...

Bizneset dhe individët rritën depozitat në lekë në tremujorin e fundit/...

TIRANË, 11 shkurt/ATSH/ Stoku total i depozitave ka shënuar një rritje vjetore të qëndrueshme, me rreth 7 % mesatarisht, e ngjashme me normën prej...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA