Ballina Etiketimet Çuçi

Etiketim: Çuçi

Kultivimi për prodhim vere/ Ligj i ri për vreshtarinë dhe Kadastrën...

TIRANË, 27 maj /ATSH/ Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural është duke punuar për një ligj të ri për vreshtarinë, si dhe për ndërtimin...

Fondet e IPARD, mundësi e shkëlqyer që sipërmarrjet të zgjerojnë kapacitetet

TIRANË, 22 maj/ATSH/ Ministri i Bujqësisë, Blendi Çuçi deklaroi sot se fondet e programit IPARD janë një mundësi e shkëlqyer që sipërmarrjet të zgjerojnë...

Kriza e COVID nuk prek eksportet në bujqësi/ Çuçi: Vijon trendi...

TIRANË, 16 maj/ATSH/ Produktet bujqësore shqiptare gjithmonë e më tepër po gjejnë terren në Europë. Të dhënat që vijnë nga Doganat tregojnë se eksporti...

Mbështetje më të madhe blegtorisë nga Skema Kombëtare/ Rritje dyshifrore e...

TIRANË, 13 maj/ATSH/ Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuçi, deklaroi sot se në fund të muajit maj fermerët do të kenë mundësi...

Bujqësia i vetmi sektor që nuk pushoi asnjë çast gjatë pandemisë/...

TIRANË, 6 maj/ATSH/ “Bujqësia ka qenë i vetmi sektor që nuk ka pushuar asnjë çast së punuari gjatë pandemisë dhe nuk është cenuar as...

Industria e agropërpunimit/ Çuçi: Fondet e Skemës Kombëtare dhe IPARD-it ndihmuan...

TIRANË, 28 prill/ATSH/ Industria e agropërpunimit është një nga shtyllat e rëndësishme ku duhet mbështetur rritja e sektorit bujqësor dhe zhvillimit rural. Ministri i Bujqësisë...

Çuçi: 70% e fondeve të Skemës Kombëtare do të shkojnë për...

TIRANË, 25 prill/ATSH/ Fermerët do të nisin aplikimet brenda një muaji për të përfituar nga fondet që jep buxheti i shtetit si mbështetje për...

COVID-19/ Ministrat e Bujqësisë të Ballkanit Perëndimor diskutojnë nevojën për të...

TIRANË, 24 prill/ATSH/ Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Blendi Çuçi zhvilloi sot një bisedë me ministrat e Bujqësisë të Ballkanit Perëndimor dhe përfaqësues...

COVID-19/ Çuçi: Strategji për rritjen e prodhimit bujqësor vendas, çmimet të...

TIRANË, 13 prill /ATSH/ Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuçi deklaroi se, në kushtet e situatës së krijuar nga COVID-19, prodhimi bujqësor...

Ndikimi i COVID-19 në bujqësi/Çuçi me agrobiznesin: Situata në monitorim të...

TIRANË, 11 prill /ATSH/ Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuci, zhvilloi një videokonferencë me përfaqësues të 11 shoqatave të agrobiznesit, për të...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA