Ballina Etiketimet Bono

Etiketim: Bono

Interesat e bonove të thesarit u ulën në nivelin 1.77%

TIRANË, 3 dhjetor /ATSH/ Yield-et (interesat) e bonove të thesarit me maturim 12-mujor u ulën në nivelin 1.77% në ankandin e zhvilluar së fundmi. Sipas...

Interesat e bonove të thesarit dhe obligacioneve, me luhatje në tremujorin...

TIRANË, 14 nëntor /ATSH/ Yield -et (interesat) e bonove 12 mujore dhe të obligacioneve 2- deri 7-vjeçare dhe 10-vjeçar, të thesarit janë shfaqur të...

Individët investuan 6.8 miliardë lekë bono thesari në 9-mujorin e këtij...

TIRANË, 27 tetor /ATSH/ Individët investuan rreth 6.8 miliardë lekë bono thesarit, gjatë nëntë muajve të parë të këtij viti. Sipas të dhënave të Bankës...

Interesat e bonove të thesarit vijojnë të jenë të stabilizuara

TIRANË, 22 tetor /ATSH/ Interesat e bonove të thesarit vijojnë të jenë të stabilizuara. Në ankandin e bonove 12-mujore të zhvilluar këtë javë, yield-i...

Bonot e thesarit/ Norma mesatare e interesit u ul me 0.05%...

TIRANË, 15 tetor /ATSH/ Banka e Shqipërisë bën të ditur se, normat mesatare të interesit për emetimet 3-mujore, 6-mujore dhe 12- mujore ishin përkatësisht...

Transaksionet në bono thesari, zënë rreth 89% të vëllimit të tregtuar...

TIRANË, 14 tetor /ATSH/ Banka e Shqipërisë bën të ditur se, në transaksionet në tregun me pakicë të titujve mbizotërojnë transaksionet në bono thesari,...

Interesat e bonove të thesarit u rritën në 1.71% në ankandin...

TIRANË, 10 shtator /ATSH/ Interesat e bonove shënuan rritje të lehtë në ankandin e parë të muajit shtator. Banka e Shqipërisë, bën të ditur se...

Interesat e bonove të thesarit u rritën në 1.69%

TIRANË, 2 shtator /ATSH/ Interesat e bonove të thesarit me maturim 12-mujor shënuan rritje të lehtë në ankandin e fundit që u zhvillua në...

Bonot e thesarit zunë 90% të transaksioneve në 6-mujorin e parë

TIRANË, 1 gusht /ATSH/- Bonot e thesarit zunë 90% të të gjitha transaksioneve të tregun e titujve të Qeverisë në 6- mujorin e parë...

FRANKFURT – BQE parashikon blerjen e detyrimeve “të gjelbra” për të...

FRANKFURT, 8 korrik /ATSH-AFP/ - Presidentja e Bankës Qendrore Europiane, Christine Lagarde premtoi sot se do të shqyrtonte të gjitha rrugët për "gjelbërimin" e...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA