Ballina Etiketimet AZHBR

Etiketim: AZHBR

Mbështetja e AZHBR-së/ Arturi nga Durrësi synon të ngrejë fermë urbane,...

TIRANË, 10 korrik /ATSH/ Të apasionuar pas bujqësisë dhe me dëshirën për të konkurruar në treg, me prodhime sa më cilësore, fermerët po zgjerojnë...

IPARD III, mundësi më e madhe për financimin e fermerëve dhe...

TIRANË, 8 korrik /ATSH/ Shqipëria përgatitet për programin IPARD III që adreson masa të reja mbështetëse për fermerët dhe zhvillimin e bujqësisë në vendin...

Kompleksi i serrave në Lushnjë me teknologji moderne, prodhon gjithë vitin...

TIRANË, 5 korrik /ATSH/ Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi bashkë me zv.ministrin Dhimo Kote vizituan sot Shoqërinë e Bashkuar Bujqësore “Grames”...

Mbështetje nga AZHBR/ Familja Çela në Lushnjë, mekanizoi proceset e punës...

TIRANË, 5 korrik /ATSH/ Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, (AZHBR) vijon të mbështesë fermerët, që me pasionin dhe punën e tyre këmbëngulëse, po...

AZHBR mbështet krijimin e kooperativave bujqësore/ Nga 130 shoqëri bujqësore 7...

TIRANË, 4 korrik /ATSH/ Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, (AZHBR) në programet e saj mbështet fermerët që bëhen bashkë duke investuar në bujqësi. Drejtoresha...

Skema Kombëtare/ Krifca: Kemi disbursuar 1858 blegtorë, bletarë dhe fermerë

TIRANË, 28 qershor /ATSH/ Drejtoresha e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, Frida Krifca bën të ditur se, "AZHBR ka ecur me disbursimin në...

Skema Kombëtare e mbështetjes në Bujqësi 2021/ AZHBR: 1713 fermerë të...

TIRANË, 26 qershor /ATSH/ Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural (AZHBR) po vijon kryerjen e pagesave, subvencion për fermerët e kualifikuar përfitues nga Skema...

AZHBR, mbështetje fermerëve deri në 60% grant për mekanikë bujqësore

TIRANË, 26 qershor /ATSH/ Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, bën të ditur se, përmes programi IPARD II ka adresuar 60% grante për fermerët...

50 % financim falas/ Dhjetëra sipërmarrje agroturizmi aplikojnë në Skemën Kombëtare...

TIRANË, 24 qershor  /ATSH/ Skema Kombëtare e Mbështetjes në Bujqësi 2021 e financuar nga buxheti i shtetit adreson mbështetje të drejtpërdrejtë për projektet në...

Skema Kombëtare/ Mbi 700 fermerë nga qarku i Beratit aplikuan për...

TIRANË, 23 qershor/ATSH/ Mbi 700 fermerë nga qarku i Beratit kanë aplikuar në Skemën Kombëtare të Mbështetjes në Bujqësi për vitin 2021. Agjencia për Zhvillimin...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA