Ballina Etiketimet AZHBR

Etiketim: AZHBR

Fabrikë e re moderne agropërpunuese e frutave të thata, impakt në...

TIRANË, 5 gusht /ATSH/ Në Kashar, 15 km larg Tiranës, falë mbështetjes së Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural (AZHBR), nëpërmjet Programit IPARD, po...

Skema Kombëtare, ulet vija e financimit për katër masa

TIRANË, 3 gusht /ATSH/ Është shtuar edhe me 21 fermerë numri i aplikantëve përfitues në katër masat e Skemës Kombëtare të Mbështetjes në Bujqësisë...

Subvencionet nga AZHBR, 72-vjeçarja shtoi fermën nga 20 në 300 krerë

TIRANË, 2 gusht /ATSH/ Politikat dhe programet mbështetëse të qeverisë po nxisin më edhe më shumë pasionin dhe përkushtimin e fermerëve për të punuar...

Skema Kombëtare, AZHBR: 2 614 fermerë të disbursuar deri tani

TIRANË, 31 korrik /ATSH/ Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural (AZHBR) po vijon kryerjen e pagesave, subvencion për fermerët e kualifikuar përfitues nga Skema...

AZHBR, 50 % financim për diversifikimin e aktiviteteve ekonomike në zonat...

TIRANË, 17 mars /ATSH/ Agroturizmi dhe bujtinat konsiderohen si një nga drejtimet e së ardhmes së Shqipërisë. Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural bën të...

Historia e fermerit nga Malësia e Madhe që me mbështetjen e...

TIRANË, 30 korrik /ATSH/ Eltoni, fermer nga Malësia e Madhe, i është përkushtuar prej vitesh bujqësisë dhe falë mbështetjes së Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor...

Skema Kombëtare në bujqësi, 100 përfitues në sektorin e bimëve mjekësore

TIRANË, 28 korrik /ATSH/ Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural ka ulur për herë të tretë vijën e financimit, për masat mbështetëse direkte për...

Rrjeti i dyqaneve tipike “Edua” financuar nga AZHBR, fuqizim i zonjave...

TIRANË, 25 korrik /ATSH/ Në qendër të pazarit karakteristik të Gjirokastrës, Manjola ka ngritur dyqanin e prodhimeve tradicionale shqiptare, që ka krijuar treg për...

AZHBR mbështet fermerët për të rritur kapacitetet prodhuese në serra

TIRANË, 16 korrik/ATSH/ Agjencia për Zhvillimin Bujqësor e Rural po mbështet fermerët për të rritur kapacitet e tyre prodhuese. Drejtoresha e Agjencisë së Zhvillimit Rural,...

Skemat Kombëtare të mbështetjes/ Transformimi i pikave të grumbullimit të produkteve...

TIRANË, 14 korrik/ATSH/ Nëpërmjet Skemave Kombëtare të mbështetjes që mundësohen nga qeveria shqiptare pikat e grumbullimit të produkteve bujqësore janë transformuar duke lehtësuar ndjeshëm...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA