Ballina Etiketimet Tregues

Etiketim: tregues

Nga akciza mblidhen në buxhet 40 miliardë lekë/ Ndikim të rëndësishëm,...

TIRANË, 15 dhjetor/ATSH/ Gjatë 11-mujorit të këtij viti, të ardhurat e mbledhura në buxhet nga akciza llogariten 40 miliardë lekë, 2.4 miliardë lekë ose...

9-mujori/ Mblidhen 99% e të ardhurave në buxhet, deficiti më i...

TIRANË, 16 tetor/ATSH/ Të ardhurat totale për 9-mujorin e vitit 2020 u realizuan në masën 307.83 miliardë lekë, ose 99 % të planit të...

Treguesit fiskalë/ Të ardhurat nga taksat kombëtare 20.5 miliardë lekë

TIRANË, 21 shtator/ATSH/ Të ardhurat nga taksat kombëtare janë realizuar në vlerën 20.5 miliardë lekë, ose 1.7% më shumë se plani i vitit 2020 Krahasuar...

Treguesit fiskalë/ Të ardhurat në buxhet llogariten 233.1 miliardë lekë

TIRANË, 25 gusht/ATSH/ Të ardhurat e mbledhura në buxhetin e shtetit gjatë shtatëmujorit të vitit 2020 llogariten 233.1  miliardë lekë. Sipas raportit mbi treguesit fiskalë...

FRANCË – Bursat europiane përfitojnë nga treguesit pozitivë ekonomikë

PARIS, 3 gusht /ATSH-AFP/ - Bursat europiane e nisën javën me nota pozitive, të nxitura nga treguesit e favorshëm ekonomikë në Kinë, Europë dhe...

COVID-19/ Situata e epidemisë e kontrolluar, koha të fillojë lirimi i...

TIRANË, 19 prill/ATSH/Ndërsa numri i të shtruarve me COVID në spital është në rënie dhe gjendja e pacientëve të infektuar paraqitet e mirë, këto...

Oficerët e sigurisë në 150 shkolla

TIRANË, 22 nëntor/ATSH/ - Oficerët e sigurisë do të shtrihen në 150 gjimnaze në të gjithë vendin. Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Lindita Nikolla...

9-mujori, të ardhurat u rritën me 9 miliardë lekë, investimet me...

TIRANË, 2 nëntor/ATSH/ Të ardhurat totale për 9-mujorin 2018, u realizuan në vlerën 329.2 miliardë lekë, 3% ose 9.2 miliardë lekë më shumë se 9-mujori...

Mirëmenaxhimi përmirëson rrënjësisht treguesit e KESH

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/561388254281104/   TIRANË, 11 tetor/ATSH/- Mirëmenaxhimi dhe profesionalizmi bënë të mundur përmirësimin drastik të treguesve ekonomiko-financiar të Korporatës Elektroenergjetike Shqiptare, duke ulur me 17.7 miliardë lekë...

Treguesit e 6-mujorit, OSHEE: Arkëtimet arrijnë në 33.4 miliardë Lekë

TIRANË, 6 gusht/ATSH/ Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE Sh.A) publikoi sot të dhënat bazë të aktivitetit 6-mujor, duke konfirmuar rrugën pozitive të...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA