Ballina Etiketimet TAP

Etiketim: TAP

Rritje e numrit të të punësuarve, të ardhurat e mbledhura nga...

TIRANË, 7 mars/ATSH/ Të ardhurat e mbledhura në buxhetin e shtetit në muajin e parë të këtij viti llogariten 3.6 miliard lekë. Ndërkohë për vitin...

Kryhet më shumë se 90% e punës në vendet ku kalon...

TIRANË, 12 janar/ATSH/ Gazsjellësi Transadriatik (TAP), si një nga projektet më strategjike në Europë ka përfunduar në më shumë se 90% të punës së...

TAP dhuron njësi të lëvizshme banimi për të prekurit nga tërmeti...

TIRANË, 6 dhjetor/ATSH/ Në njësinë administrative Manëz në bashkinë e Durrësit ka përfunduar instalimi i njësive të lëvizshme të banimit që Gazsjellësi Trans Adriatik...

Nga tatimi mbi të ardhurat personale, 47.5 miliardë lekë në buxhet...

TIRANË, 25 nëntor/ATSH/- Nga tatimi mbi të ardhurat personale parashikohen të mblidhen në buxhet në vitin 2020, 47.5 miliardë lekë. Në parashikimin e të ardhurave...

Rritje e numrit të punësuarve dhe nivelit të pagës, të ardhurat...

TIRANE, 9 nëntor/ATSH/- Të ardhurat nga tatimi mbi të ardhurat personale janë realizuar në vlerën 37.4 miliardë lekë, 34% ose 9.5 miliardë lekë më shumë...

TAP prezanton vijimësinë e projektit në takimin me drejtuesit e portit...

TIRANË, 8 tetor/ATSH/- Në vijim të bashkëpunimit të Portit të Durrësit me një ndër projektet më të rëndësishme në vendin tonë, Trans Adriatic Pipeline(TAP),...

Rinovimi i sallës së koncerteve të Universitetit të Arteve, nënshkruhet marrëveshja...

TIRANË, 3 korrik /ATSH/- Qeveria shqiptare, e ndërmjetësuar nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, nënshkroi të mërkurën në mjediset e Universiteti të Arteve, Tiranë,...

Porti i Durrësit, stacion i rëndësishëm për Gazsjellësin TAP

TIRANË, 11 prill/ATSH/- Porti i Durrësit vijon të jetë një stacion i rëndësishëm për realizimin e Gazsjellësit Trans-Adriatik Pipeline (TAP), projekti i të cilit...

TAP shtrin tubat e parë në ujërat shqiptare

TIRANË, 5 prill/ATSH/ Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) realizoi me sukses tërheqjen në breg të tubacionit të parë nënujor që shtrihet në Shqipëri. Përmes një njoftimi...

Qeveria i jep lejen e posaçme “Trans Adriatic Pipeline”, AG, Zvicër

TIRANË, 13 mars/ATSH/ Këshilli i Ministrave i dha sot lejen e posaçme “Trans Adriatic Pipeline”, AG, Zvicër, për ndërtimin dhe operimin e Gazsjellësit Trans...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA