Ballina Etiketimet Subvencion

Etiketim: Subvencion

GJERMANI – Subvencioni nxit blerjen e makinave elektrike dhe hibride

BERLIN, 3 gusht /ATSH-DPA/ - Aplikimet për një subvencion për makinat elektrike, i paguar nga shteti gjerman, arritën në gati 20 000 në muajin...

Skema e mbështetjes/ 365 fermerë kukësianë kanë aplikuar për 54 milionë...

TIRANË, 12 korrik  /ATSH/ Fermerët kuksianë kanë rritur interesin për të përfituar finanacim nga qeveria në zhvillimin e aktivitetit të tyre në sektorin bujqësor. Nga...

Qeveria subvencion 55 milionë lekë Dhomën Kombëtare të Zejtarisë

TIRANË, 18 dhjetor /ATSH/ -Këshilli i Ministrave vendosi sot  subvencionimin e Dhomës Kombëtare të Zejtarisë për një periudhë njëvjeçare, në masën 55 000 000...

Subvencioni për qumështin – Më 20 prill nisin aplikimet për fermerët

TIRANË, 10 prill /ATSH/- Në datën 20 prill nisin aplikimet për të gjithë fermerët që duan të përfitojnë subvencion për çdo litër qumësht të...

13.3 milionë euro të disbursuara për fermerët dhe agrobiznesin

TIRANË, 19 shkurt /ATSH/-  13.3 milionë euro subvencione u janë dhënë fermerëve dhe agrobiznesit në fund të vitit të kaluar, në kuadër të Skemës...

Subvencionim për ndërmarrjet sociale, qeveria miraton fond të veçantë

TIRANË, 26 dhjetor/ATSH/ - Qeveria miratoi sot një vendim të rëndësishëm për krijimin e fondit në mbështetje të ndërmarrjeve sociale nëpërmjet subvencionimit, që kap...

IPARD 94 milionë euro për bujqësinë – Më 30 nëntor nisin...

TIRANË, 5 nëntor /ATSH/- Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, bën të ditur se më datën 30 nëntor 2018, fillojnë aplikimet për mbështetjen më...

Skema Kombëtare e Mbështetjes, 4600 fermerë përfitues të fazës së parë

TIRANË, 5 maj /ATSH/- 4600 fermerë janë shpallur përfitues të fazës së parë të Skemës Kombëtare të Mbështetjes në Bujqësi dhe Zhvillimin Rural 2018. Ministri...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA