Ballina Etiketimet Serra

Etiketim: serra

Mbështetja me grante, fermerët rrisin të mbjellat në serrat e reja

TIRANË, 14 shtator /ATSH/  Agjencia për Zhvillimin Bujqësor e Rural (AZHBR) vijon të mbështesë fermerët në të gjithë vendin për të rritur kapacitet e...

AZHBR mbështet fermerët për të rritur kapacitetet prodhuese në serra

TIRANË, 16 korrik/ATSH/ Agjencia për Zhvillimin Bujqësor e Rural po mbështet fermerët për të rritur kapacitet e tyre prodhuese. Drejtoresha e Agjencisë së Zhvillimit Rural,...

Kompleksi i serrave në Lushnjë me teknologji moderne, prodhon gjithë vitin...

TIRANË, 5 korrik /ATSH/ Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi bashkë me zv.ministrin Dhimo Kote vizituan sot Shoqërinë e Bashkuar Bujqësore “Grames”...

78 serra diellore moderne me mbështetjen e AZHBR-së/ Investimet rrisin prodhimin...

TIRANË, 17 qershor /ATSH/ Skemat e subvencionit në bujqësi dhe programi IPARD, janë një fakt konkret i rritjes dhe zhvillimit të bujqësisë, në mbështetjen...

Financim 50% të kostove për plastmasin, zero taksa për inputet /...

TIRANË, 11 qershor /ATSH/ Mbështetja financiare dhe lehtësitë fiskale po nxisin fermerët drejt investimeve në ngritjen e serrave të reja bujqësore që sigurojnë prodhimin...

Përfitoi nga mbështetja e AZHBR-së/ Rama në kompleksin më të madh...

TIRANË, 31 maj/ATSH/ Kryeministri Edi Rama vizitoi sot në Divjakë, kompleksin më të madh të serrave për kultivimin e fidanëve në Ballkanin Perëndimor, ku...

Rriten eksportet e perimeve, 30 % e totalit të prodhimit vjen...

TIRANË, 27 prill /ATSH/ Gjashtëqind e pesëdhjetë projekte për rritjen e prodhimit në serra janë mbështetur nga qeveria, ku përmes modeleve biznesi të standardizuara...

Zëvendësimi i plastmasit në serrat e perimeve dhe rrushit të tavolinës/...

TIRANË, 26 shtator /ATSH/- Skema Kombëtare financon fermerët me 300 000 lekë/ha, për zëvendësimin e plastmasit termik për serrat diellore ekzistuese për prodhimin e...

Granti prej 270 mijë dollarë/ USAID mbështet ndërmarrjen për zgjerimin e...

TIRANË, 15 shtator /ATSH/ Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) po mbështet fermerët për zgjerimin e investimeve në serrat e prodhimit...

Prodhimi bujqësor në serra u rrit në mbi 148 mijë tonë...

TIRANË, 28 korrik /ATSH/ Prodhimi bujqësor në serra ka ardhur në rritje të qëndrueshme nga viti në vit. Në harkun kohor të 9-të viteve të...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA