Ballina Etiketimet Prime

Etiketim: prime

Sigurimi vullnetar/ Primet në portofolin “zjarri dhe forcat e natyrës” rritje...

TIRANË, 3 mars/ATSH/ Primet e sigurimit vullnetar gjatë periudhës janar-mars 2021 arritën rreth 1,781 milionë lekë, 18.26 % më shumë se në periudhën janar-mars...

Sigurimi i Detyrueshëm Motorik/ Primet rritje me mbi 8 %

TIRANË, 29 prill/ATSH/ Primet e sigurimit të detyrueshëm motorik, gjatë periudhës janar-mars 2021 arritën rreth 2,258 milionë lekë, ose 8.36 % më shumë se...

Sigurimet/ Të ardhurat nga primet e shkruara u rritën me 9...

TIRANË, 1 mars/ATSH/ Të ardhurat nga primet e shkruara bruto të sigurimit në janar të këtij viti kapën vlerën mbi 1,500 milionë lekë, ose...

AMF: Kontratat në portofolin e sigurimit nga zjarri dhe forcat e...

TIRANË, 31 janar/ATSH/ Vëllimi i primeve në portofolin “sigurimi nga zjarri dhe forcat e natyrës”, gjatë vitit 2020,shënoi ulje me 5%, ndërsa vërehet një...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA