Ballina Etiketimet Nobel

Etiketim: nobel

FISHË TEKNIKE – Fakte që (nuk) i dinit për Nobelin e...

STOKHOLM, 12 tetor /ATSH-DPA/ – Çmimi Nobel për Ekonominë iu dha sot amerikanëve Paul Milgrom, 72 vjeç dhe Robert Wilson, 83 vjeç. Ata janë ekspertë...

STOKHOLM – Nobeli i Ekonomisë për Paul Milgrom dhe Robert Wilson

STOKHOLM, 12 tetor /ATSH-AFP/ - Çmimi Nobel për Ekonominë iu dha sot amerikanëve Paul Milgrom, 72 vjeç dhe Robert Wilson, 83 vjeç. Ata janë ekspertë...

FISHË TEKNIKE – Fakte që nuk i dinit për Nobelin e...

STOKHOLM, 9 tetor /ATSH-DPA/ – Çmimi Nobel për Paqen iu dha sot Programit Botëror të Ushqimit (WFP) të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, njoftoi...

STOKHOLM – Çmimi Nobel për Paqen për Programin Botëror të Ushqimit...

STOKHOLM, 9 tetor /ATSH-AFP/ - Çmimi Nobel për Paqen iu dha sot Programit Botëror të Ushqimit (PAM) të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, njoftoi...

FISHË TEKNIKE – I dinit këto fakte për Nobelin e Letërsisë?

STOKHOLM, 8 tetor/ATSH-AFP/ – Çmimi Nobel në Letërsi iu dha sot poetes amerikane, Louise Gluck. Poetja amerikane Louise Gluck, 77 vjeçe, fitoi çmimin e lakmuar...

STOKHOLM – Çmimi Nobel në Letërsi për poeten amerikane, Louise Gluck

STOKHOLM, 8 tetor /ATSH-AFP-DPA/ - Çmimi Nobel në Letërsi iu dha sot poetes amerikane, Louise Gluck. Poetja amerikane Louise Gluck, 77 vjeçe, fitoi çmimin e...

STOKHOLM – Çmim Nobel në Kimi për Emmanuelle Charpentier dhe Jennifer...

STOKHOLM, 7 tetor /ATSH-DPA/ - Kërkimi mbi redaktimi i gjenomit, një metodë e rishkrimit të kodit të jetës e njohur gjithashtu si CRIPSR-Cas9, fitoi...

KOMENT – Nobeli i Letërsisë, polemika, ndalesa apo vazhdimësi?

STOKHOLM, 6 tetor /ATSH-AFP/ - Pas një sërë skandalesh që kanë njollosur çmimin më të lakmuar të letrave, Nobeli i Letërsisë do të jepet...

STOKHOLM – Penrose, Genzel dhe Ghez fitojnë çmimin Nobel në Fizikë

STOKHOLM, 6 tetor /ATSH-DPA/ - Zbulimet rreth një prej fenomeneve më ekzotike në univers, vrimës së zezë, fituan çmimin Nobel të këtij viti në...

FOKUS – Vrima e zezë dhe infiniti i vogël në listë...

STOKHOLM, 6 tetor /ATSH-AFP/ - Sekretet e kozmosit apo fizika kuantike të infinitit të vogël? Sezoni i Nobelit hapet sot me çmimin e fizikës, pas...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA