Ballina Etiketimet Ndermarrje

Etiketim: ndermarrje

INSTAT/ Ndërmarrjet e huaja rritën punësimin

  TIRANË, 25 dhjetor/ATSH/ Ndërmarrjet e huaja dhe të përbashkëta gjatë vitit 2019 kanë rritur numrin e të punësuarve në vendin tonë. Sipas INSTAT, në këto...

Ndërmarrjet me 50 e më shumë të punësuar, kontribueset kryesore në...

TIRANË, 1 dhjetor/ATSH/ Ndërmarrjet me 50 e më shumë të punësuar, të cilat përbëjnë vetëm 1.4% të totalit të ndërmarrjeve aktive në vend janë...

63% e ndërmarrjeve në vend operojnë në sektorin e tregtisë dhe...

TIRANË, 28 nëntor/ATSH/ Në të gjithë vendin u numëruan 104.091 ndërmarrje aktive gjatë vitit, ose 3,1% më pak krahasuar me vitin 2018, ndërsa numri...

Durrës/ Nis ndërhyrja pilot për rihapjen e 19 bizneseve ekzistuese të...

TIRANË, 19 shkurt /ATSH/- PNUD në bashkëpunim me qeverinë shqiptare, ka filluar një ndërhyrje pilote në një nga bashkitë më të prekura nga tërmeti,...

BB: Rritet përqindja e firmave me gra sipërmarrëse, nga 13,1% në...

TIRANË, 8 nëntor/ATSH/ Në Shqipëri përqindja e firmave me gra sipërmarrëse është rritur nga 13,1 % në 2013, në 20,7% në 2019. Sipas Vrojtimit të...

Shqipëria rritje ekonomike dhe zhvillime pozitive/ BB: 15% e firmave në...

TIRANË, 8 nëntor/ATSH/ Që nga viti 2013, ekonomia shqiptare ka parë një rritje të konsiderueshme në përqindjen e mallrave që firmat eksportojnë në tregjet...

Investime/ Ndërmarrjet e vogla e të mesme zgjeruan aktivitetin në 6-mujorin...

TIRANË, 28 tetor /ATSH/-  Ndërmarrjet e mëdha të mesme dhe të vogla, kanë shënuar balanca pozitive sa i takon zgjerimit të veprimtarisë apo rritjes...

INSTAT: 46,9 % e ndërmarrjeve rezultuan inovative

TIRANË, 17 tetor /ATSH/-  46,9 % e ndërmarrjeve rezultuan inovative, për periudhën trevjeçare, 2016-2018, bëri të ditur sot INSTAT. Sipas të dhënave zyrtare, ndërmarrjet që...

64,8% e ndërmarrjeve të huaja në Shqipëri, nga vendet e BE-së

TIRANË, 4 qershor /ATSH/- Ndërmarrjet nga vendet e Bashkimit Europian përfaqësojnë 64,8 % të ndërmarrjeve të huaja e të përbashkëta që operojnë në vendin...

Ndërmarrjet e mesme dhe të mëdha zgjerojnë aktivitetin në 6-mujorin e...

TIRANË, 7 maj /ATSH/- Ecuria e shitjeve vijon të vlerësohet në rritje gjatë gjashtëmujorit të dytë 2018 për ndërmarrjet e mesme dhe të mëdha,...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA