Ballina Etiketimet Mshms

Etiketim: mshms

COVID-19/ 3169 testime, 986 të shëruar, 39 raste të reja dhe...

TIRANË, 18 maj/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën të ditur se në 24 orët e fundit janë kryer 3169 testime, nga të...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 2639 testime, 1107 të shëruar, 17 raste...

TIRANË, 17 maj/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bëri të ditur sot se në 24 orët e fundit janë kryer 2639 testime, nga...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 3400 testime, 39 raste të reja dhe...

TIRANË, 15 maj/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale publikoi të dhënat mbi situatën e krijuar nga pandemia e COVID-19 në vend gjatë 24...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 2956 testime, 1020 të shëruar, 50 raste...

TIRANË, 11 maj/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bëri të ditur sot se në 24 orët e fundit janë kryer 2956 testime, nga...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 1952 testime, 963 të shëruar, 57 raste...

TIRANË, 9 maj /ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën të ditur situatën e COVID19 në 24 orët e fundit, kur jannë kryer...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 4516 testime, 873 të shëruar, 89 raste...

TIRANË, 8 maj/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën të ditur se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 4,516 testime, nga të...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 2728 testime, 891 të shëruar, 67 raste...

TIRANË, 7 maj /ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bëri të ditur se në 24 orët e fundit janë kryer 2,728 testime, nga...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 1535 testime, 748 të shëruar, 53 raste...

TIRANË, 2 maj/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën të ditur se në 24 orët e fundit janë kryer 1535 testime nga ku...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 2079 testime, 719 të shëruar, 118 raste...

TIRANË, 29 prill /ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale njofton lidhur me  situatën e COVID-19 në 24 orët e fundit se janë kryer...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 3008 testime, 430 të shëruar, 148 raste...

TIRANË, 20 prill/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale informoi sot se në 24 orët e fundit janë kryer 3008 testime, nga të cilat...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA