Ballina Etiketimet MSH

Etiketim: MSH

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 3342 testime, 534 të shëruar, 360 raste...

TIRANË, 10 prill/ATSH/  Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bëri të ditur sot se në 24 orët e fundit janë kryer 3342 testime për...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 2966 testime, 543 të shëruar, 286 raste...

TIRANË, 9 prill/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bëri të ditur sot se në 24 orët e fundit janë kryer 2966 testime, nga...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 3024 testime, 529 të shëruar, 317 raste...

TIRANË, 8 prill/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale  bëri të ditur sot se në 24 orët e fundit janë kryer 3024 testime, nga...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 2092 testime, 589 të shëruar, 264 raste...

TIRANË, 5 prill /ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bëri të ditur sot se gjatë në 24 orët e fundit janë kryer 2092...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 3056 testime, 669 të shëruar, 348 raste...

TIRANË, 4 prill/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bëri të ditur sot se gjatë në 24 orët e fundit janë kryer 3056 testime,...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 2991 testime, 654 të shëruar, 434 raste...

TIRANË, 31 mars/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bëri të ditur sot se në 24 orët e fundit janë kryer 2991 testime, nga...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 2730 testime, 593 të shëruar, 304 raste...

TIRANË, 30 mars/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bëri të ditur sot se në 24 orët e fundit janë kryer 2730 testime, nga...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 1827 të vaksinuar, 3070 testime, 550 të...

TIRANË, 27 mars/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën të ditur se vijon procesi i vaksinimit antikovid në qendrat e përqendruara të vaksinimit...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 3461 të vaksinuar, 2174 testime, 651 të...

TIRANË, 23 mars/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën të ditur se vijon procesi i vaksinimit antikovid në qendrat e përqendruara të vaksinimit...

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 1714 të vaksinuar, 1993 testime, 699 të...

TIRANË, 22 mars/ATSH/ Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën të ditur se vijon procesi i vaksinimit antikovid në qendrat e përqendruara të vaksinimit...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA