Ballina Etiketimet Mikrokredi

Etiketim: Mikrokredi

Tre sektorët kryesorë që tërheqin kredi nga institucionet mikrofinanciare

TIRANË, 9 maj /ATSH/ Sektorët  e  tregtisë, shërbimeve dhe bujqësisë vijojnë të  përfaqësojnë aktivitetet kryesore ekonomike që tërheqin kredi nga institucionet mikrofinanciare, ndërkohë që...

Mikrofinanca/ Totali i aktiveve u rrit me 22% në fund të...

TIRANË, 1 nëntor /ATSH/ 68% e kërkesave në regjistrin e kredisë, që administrohet nga Banka e Shqipërisë, vijnë nga institucionet e mikrofinancës. Ndonëse në volume...

Zgjerohet mikrokreditimi/ Institucionet financiare jobanka u rritën me 25.4%

TIRANË, 30 qershor /ATSH/ Totali i aktiveve për subjektet financiare jobanka, arrin në nivelin 58.1 miliardë lekë, duke u rritur me rreth 11.8 miliardë...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA