Ballina Etiketimet Legjislacion

Etiketim: legjislacion

Shqipëria, vendi i parë në rajon me legjislacion për monedhën dixhitale

TIRANË, 22 shkurt /ATSH/ Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se, Shqipëria është vendi i parë në rajon që ka kaluar në parlament një legjislacion...

Modernizimi i legjislacionit të mbrojtjes së të dhënave personale, standarde europiane...

TIRANË, 17 shkurt /ATSH/ Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Bashkimi Europian lançuan nismën për...

Legjislacioni industrial dhe i sipërmarrjes sipas BE-së/ Analizohen 148 akte rregullatore

TIRANË, 18 shtator /ATSH/ Si një vend që aspiron të bëhet anëtar i BE-së, Shqipëria duhet të analizojë legjislacionin kombëtar dhe të përcaktojë nivelin...

Negociatat/ Legjislacioni i shërbimeve sipas BE-së për 10 sektorë prioritarë

TIRANË, 11 shtator /ATSH/ Direktiva e Shërbimeve përbën thelbin e liberalizimit të tregut të shërbimeve në BE dhe është akti kryesor e më kompleks...

Lëvizja e lirë të mallrave/ Legjislacioni shqiptar përshtatet me direktivat europiane

TIRANË, 10 shtator /ATSH/ Projekti gjerman "Mbështetje për negociatat e pranimit në kapitujt ekonomikë të acquis" (Saneca) në bashkëpunim me ekspertët e linjës kanë...

LONDËR – BM planifikon rrjet ligjor sigurie për Irlandën e Veriut

LONDËR, 8 shtator /ATSH-DPA/ - Qeveria britanike konfirmoi sot qëllimin për paraqitjen e një legjislacioni, që refuzon pjesë të marrëveshjes së saj të tërheqjes...

ZVICËR – OKB e shqetësuar për legjislacionin polak të kontrollit të...

GJENEVË, 20 dhjetor /ATSH-DPA/ - Kombet e Bashkuara (OKB) shprehën shqetësimin e tyre në lidhje me legjislacionin e propozuar në Poloni që do të...

Përafrimi i legjislacionit me BE/ Diskutohet kapitulli 5, “Prokurimi Publik”

TIRANË, 10 shtator /ATSH/- Në pritje të çeljes zyrtare të negociatave, grupet e punës përgjegjëse për kapituj të ndryshëm të acquis vijojnë përgatitjet për...

BM – Corbyn: Shumë shpejt një ligj kundër daljes pa marrëveshje

LONDËR, 30 gusht /ATSH-ANSA/- Legjislacion të shpejtë për rifillimin e punës parlamentare më 3 shtator për të shmangur një Brexit pa marrëveshje është qëllimi...

Ndryshimet ligjore, synohet nxitja e interesit për librin

TIRANË,9 nëntor /ATSH/ - Në kuadër të përmirësimit të legjislacionit në fushën e librit, si dhe duke marrë shkas nga rënia e theksuar e...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA