Ballina Etiketimet Kompensim

Etiketim: kompensim

Gjermania kompenson kompanitë për daljen nga energjia bërthamore

BERLIN, 5 mars /ATSH-DPA/ - Qeveria gjermane ka rënë dakord të kompensojë kompanitë e energjisë me rreth 2,4 miliardë euro (2,9 miliardë dollarë) për...

Kompensimi i ish- të përndjekurve politikë/ Në 2014-2019 u shpërndan 8.95...

TIRANË, 17 janar/ATSH/ Deputeti i Partisë Socialiste, Ervin Bushati solli sot në vëmendje fondet që janë shpërndarë për kompensimin e ish-të përndjekurve politikë, të...

Servituti për interes publik/ 185.2 milionë lekë për pronarët që preken...

TIRANË, 13 janar/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot disa ndryshime në vendimin "Për marrjen në përdorim të përkohshëm dhe vendosjen e servitutit të kalimit...

Zona e re për zhvillim në Bubq/ 92 milionë lekë kompensim...

TIRANË, 8 tetor/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi në mbledhjen e fundit shpronësimin, për interes publik, të pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, në...

Bypass-i i Fierit/ 390 milionë lekë për kompensimin e pronarëve

TIRANË, 16 shtator/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot disa ndryshime në vendimin “Për shpronësimin për interes publik të pronarëve të pasurive të paluajtshme pronë...

PARIS – Franca kërkon kompensim për anulimin e seancës së PE-së

PARIS, 14 shtator /ATSH-AFP/ - Franca pret një kthim të shpejtë të seancave plenare të Parlamentit Europian (PE) në Strasburg dhe kërkon kompensim në...

Miratohet kompensimi financiar i pronarëve që preken nga ndërtimet informale

TIRANË, 26 shkurt /ATSH/ -Këshilli i Ministrave vendosi sot kompensimin financiar të pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, për sipërfaqet takuese, të zëna...

Sistemimi i blloqeve të banimit në Shkodër/ Këshilli i Ministrave miraton...

TIRANË, 12 dhjetor/ATSH/- Këshilli i Ministrave miratoi në mbledhjen e djeshme vendimin për shpronësimin, për interes publik, të pronarit të pasurisë të paluajtshme, pronë...

Kompensimi i fermerëve të qumështit nis nga 1 janari 2019

TIRANË, 9 prill/ATSH-Maela Marini/ Vendimi i qeverisë për kompensimin e fermerëve me 10 lekë për litër qumështi ka efekt paraveprues dhe kompensimi do të...

Ndërtimet informale, qeveria kompenson pronarët e truallit

TIRANË, 4 prill/ATSH/ Këshilli i Ministrave miratoi sot masën e kompensimit financiar të pronarëve të pasurive të paluajtshme që preken nga ndërtimet informale në...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA