Ballina Etiketimet Fiskalizim

Etiketim: fiskalizim

Faturat në sektorin e hotelerisë dhe turizmit/ Procedura që duhet të...

TIRANË, 12 mars/ATSH/ Tatimpaguesit që kryejnë aktivitet në sektorin e shërbimeve (bar, restorant, hotel, agroturizëm, etj.), duke marrë në konsideratë edhe afrimin e sezonit...

Fiskalizimi/ DPT: 3 337 vizita në terren 13 954 trajnime të...

  TIRANË, 8 mars/ATSH/ Rreth 1252 ente publike, 11 716 subjekte si dhe 986 kontabilistë, në total 13 954 persona janë trajnuar deri tani për...

Fiskalizimi/ Ibrahimaj: Të dhënat transferohen në kohë reale te Tatimet, ndihmon...

TIRANË, 1 shkurt/ATSH/ Drejtoresha e përgjithshme e Tatimeve, Delina Ibrahimaj deklaroi sot se nga Fiskalizimi preken të gjithë tatimpaguesit që lëshojnë fatura dhe se...

Fiskalizimi/ Procedura për fermerët dhe prodhuesit e tjerë bujqësorë

TIRANË, 27 janar/ATSH/ Ligji “Për fiskalizimin” parashikon se prodhuesit bujqësorë, që janë ose jo subjekte të skemës së kompensimit, në përputhje me legjislacionin për...

Efektet e fiskalizimit për transaksionet midis FSDKSH dhe farmacive nisin më...

TIRANË, 26 janar/ATSH/ Rimbursimet e faturave mjekësore nuk paguhen nëpërmjet thesarit, por paguhen nga fondet e FSDKSH. Për rrjedhojë transaksionet midis FSDKSH dhe farmacive...

Fiskalizimi, Denaj nga Fieri: Mbështesim biznesin në shërbime, luftojmë informalitetin dhe...

TIRANË, 21 janar/ATSH/ Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj gjatë një takimi të zhvilluar në qytetin e Fierit me përfaqësues të enteve publike,...

Fiskalizimi nuk shton koston e biznesit

TIRANË, 19 janar/ATSH/ Nisja e zbatimit të reformës së Fiskalizimit nuk do të shtojë koston e biznesit. Për këtë siguruan Kryeministri Edi Rama dhe drejtoresha...

Sistemi i ri i fiskalizimit ultra novativ/ Shembuj suksesi nga Kroacia,...

TIRANË, 19 janar/ATSH-Maela Marini/ Sistemi i ri i fiskalizimit nuk bëhet për herë të parë në Shqipëri, por është një sistem ultra novativ i...

“I kemi kursyer biznesit çerekmilioni orë pritje”/ 4-vjeçarin e ardhshëm gjithçka...

TIRANË, 19 janar/ATSH-Maela Marini/ Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se "ne kemi kursyer çerekmilionë orë për marrëdhëniet biznes-shtet në aspektin e radhëve, pritjeve dhe...

Denaj: 62 ente publike në Tiranë janë fiskalizuar, 1167 subjekte të...

TIRANË, 14 janar/ATSH/ Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj deklaroi sot se "deri tani janë 62 ente publike të fiskalizuara në Qarkun Tiranë,...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA