Ballina Etiketimet Fermere

Etiketim: fermere

Paketa e re e agroturizmit, motor i ekonomisë rurale nga Veriu...

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10155825818266523/ TIRANË, 22 maj/ATSH-Maela Marini/ - Paketa e re e mbështetjes financiare, bashkë me subvencionet direkte në agroturizëm në çdo zonë të Shqipërisë do të...

Kompensimi i TVSH për prodhuesit bujqësorë, kushtet e përfitimit

TIRANË 15 maj/ATSH/- Drejtoria e Tatimeve publikoi kushtet e përfitimit nga skema e kompensimit të prodhuesve bujqësorë për qëllime të Tatimit mbi Vlerën e...

Rritje e mëtejshme e eksporteve dhe fuqizim i ekonomisë rurale

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10155688058381523/ TIRANË, 27 Mars/ATSH-Maela Marini/.- Qeveria synon të stimulojë sipërmarrjen në fshat si një mënyrë për të ndikuar në rritjen e mëtejshme të eksporteve, si...

Skemat e mbështetjes rrisin numrin e të punësuarve

TIRANE, 27 Mars /ATSH/- Politikat e mbështetjes financiare që po zbaton qeveria, përmes programeve specifike në sektorin e bujqësisë, industrisë ushqimore apo ato sociale,...

Ministria e Bujqësisë, fond në mbështetje të fermerëve në Shkodër

TIRANË, 24 Mars/ATSH/.- Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, ka alokuar një fond prej 20 milionë lekësh për të siguruar bazën ushqimore të gjësë...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA