Ballina Etiketimet Ferme

Etiketim: ferme

Covid-19 ”zbulon” një mozaik romak nga skena e ”Iliada”-s

LONDËR, 25 nëntor /ATSH/ - Një vilë romake që përmban një mozaik të rrallë që përshkruan skena nga ''Iliada'' e Homerit u gjet nën...

Dita-ditës zhvillohen sipërmarrjet vendase/ Ferma “Besa Agro Invest” në Fushë-Krujë synon...

TIRANË, 24 qershor/ATSH/ “Besa Agro Invest” në Fushë-Krujë me 80 ha sipërfaqe në kultivimin e perimeve, zarzavateve dhe druve frutorë, synon të rrisë më...

Prodhimi “Made in Albania” po rritet/ Fermerët kthejnë sytë nga përpunimi

TIRANË, 22 qershor/ATSH/ Prodhimi “Made in Albania” po rritet çdo sezon në cilësi dhe sasi, ndërsa fermerët po kërkojnë të ngrenë fabrika përpunimi, për...

Grantet për bujqësinë/ Fermerët e vegjël rrisin ekonomitë e tyre familjare

TIRANË, 18 qershor/ATSH/ Fermerët gjithnjë e më shumë po investojnë në përpunimin e produkteve blegtorale, ndërsa numri i krerëve ka njohur rritje të ndjeshme...

Mbështetja në Bujqësi/ Fermerët drejt krijimit të ciklit të mbyllur

TIRANË, 14 qershor/ATSH/ Në Anën e Malit, Shkodër, është pozicionuar ferma blegtorale e Adem Aliut, që mbarështon 265 krerë të imta, dele të racës...

Masat e marra dhe lehtësimi i barrës fiskale, rriti investimet në...

TIRANË, 29 maj/ATSH/ Investimet në bujqësi po shtohen dita ditës dhe po krijojnë një infrastrukturë moderne, e cila i shërben më së miri çdo...

Kërkesat në rritje të tregut, shtohen serrat me fidanë

TIRANË, 28 maj/ATSH/ Serrat me fidanë sipas standardeve më bashkëkohorë po shtohen vazhdimisht, duke parë edhe kërkesat në rritje të tregut. Ministrja e Bujqësisë dhe...

Fushë-Krujë/ Me mbështetjen e Skemës Kombëtare, ferma blegtorale rriti prodhimin e...

TIRANË, 9 prill /ATSH/ Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi, gjatë një vizite në fermën blegtorale të Olsi Gjetës në Fushë-Krujë, vuri...

Puna e palodhur dhe mbështetja nga AZHBR, familja Kasapi në Lushnjë...

TIRANË, 1 shkurt/ATSH/ Nga vetëm 3 krerë gjedhë sot familja Kasapi në Savër të Lushnjës ka arritur në 300 krerë, që prodhojnë 35 kv...

I paralizuar, por nuk i ndahet bujqësisë/ Historia e fermerit në...

TIRANË, 31 janar/ATSH/ Fasli Arapaj, është një nga fermerët e shumët në Lushnjë, i cili edhe pse është i paralizuar, nuk i ndahet bujqësisë. Ministrja...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA