Ballina Etiketimet DPA

Etiketim: DPA

Marrëveshje për dixhitalizimin e dokumenteve arkivore të Komunitetit Katolik në Shqipëri

TIRANË, 25 tetor /ATSH/-  Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave nënshkroi sot marrëveshje bashkëpunimi me Komunitetin Katolik në Shqipëri, për dixhitalizimin e dokumenteve arkivore të...

FOTO/ Arkivat, punë intensive për dixhitalizimin e mbi 10 mijë librave

TIRANË, 18 tetor/ATSH/- Në Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave vijon puna intensive ku mbi 10 000 libra po inventarizohen, përpunohen manualisht dhe në mënyrë...
Drejtoresha e përgjithshme e ATSH-së, Armela Krasniqi takim me drejtorin e agjencisë gjermane të lajmeve DPA, Peter Kropsch

FOTO/ ATSH dhe DPA drejt thellimit të bashkëpunimit

TIRANË, 16 korrik /ATSH/ - Thellimi i bashkëpunimit mes dy agjencive ishte në qendër të takimit të sotëm mes drejtoreshës së përgjithshme të Agjencisë...

Dokumentet pronësore në Arkiv, verifikim pranë Policisë Shkencore

TIRANË, 25 shkurt/ATSH/- Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave dëshiron të sqarojë opinionin publik, se çdo dokument i dhuruar në AQSH, me përmbajtje të dhënash...

FISHË TEKNIKE- Çmimet Nobel të Paqes që nga viti 1901

OSLO, 5 tetor, /ATSH-DPA/ - Fituesit e çmimit Nobel për Paqen janë dhënë që prej fillimit të dhënies së çmimeve, në vitin 1901. Më poshtë...

Akreditimi lehtëson tregtinë, me dobi për tregun dhe shoqërinë

TIRANË, 9 qershor/ATSH/ - Në përmbushje të misionit dhe objektivave të saj, Drejtoria e Përgjithshme e Akreditimit hodhi dhe një hap para në rrugën...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA