Ballina Etiketimet Diva

Etiketim: diva

Deklarimi i të ardhurave/ DPT: Mbi 56 mijë individë dorëzuan formularin

TIRANË, 2 korrik/ATSH/ Mbi 56 mijë individë, subjekt i deklarimit të të ardhurave kanë dorëzuar formularin me përfitimet financiare gjatë vitit 2020. Drejtoria e Përgjithshme...

Deklarimi i të ardhurave individuale vjetore personale/ Sot afati i fundit

TIRANË, 30 qershor/ATSH/ Sot është afati i fundit për dorëzimin e deklaratës individuale vjetore të të ardhurave për të gjithë individët rezidentë në Republikën...

DIVA/ Mbyllet javën që vjen afati për dorëzimin e deklaratës

TIRANË, 27 qershor/ATSH/ 30 qershori është afati përfundimtar për plotësimin e Deklaratës Individuale Vjetore të të Ardhurave (DIVA). Detyrimin për dorëzimin elektronik të deklaratës e...

Plotësimi i deklaratës DIVA/ 30 qershori, afati i fundit

TIRANË, 18 qershor /ATSH/ Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, njoftoi se data 30 qershor është afati i fundit për të plotësuar Deklaratën...

Plotësimi i deklaratës individuale/ Tatimet shpjegojnë hapat që duhen ndiqen

TIRANË, 28 maj /ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve sqaron të gjithë individët deklarues të Deklaratës Individuale Vjetore të të Ardhurave (DIVA) se deri...

Deklarata individuale vjetore e të ardhurave/ Procedura e regjistrimit

TIRANË, 25 maj/ATSH/ Plotësimi dhe dorëzimi i deklaratës individuale vjetore të të ardhurave, DIVA kryhet vetëm në mënyrë elektronike, për shtetasit shqiptarë dhe të...

Rreth 64 mijë persona të dy apo më shumë punësuar, duhet...

TIRANË, 25 maj/ATSH/ Për herë të parë këtë vit do të duhet të plotësojnë deklaratën individuale vjetore të të ardhurave brenda 30 qershorit edhe...

Individët subjekt i DIVA-s/ Tatimet: Të deklarojnë edhe të ardhurat jashtë...

TIRANË, 24 maj /ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve (DPT) sjell në vëmendje të individëve rezidentë shqiptarë, të cilët kanë realizuar të ardhura jashtë...

Falja e sanksioneve administrative/ DPT: Kusht plotësimi i deklaratës së të...

TIRANË, 21 maj/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve bën të ditur se do të falen sanksionet administrative për mosplotësimin në kohë të Deklaratës Individuale...

Plotësimi i deklaratës DIVA/ Tatimet: Edhe individët që kanë qenë të...

TIRANË, 14 maj/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve informoi sot se duhet të plotësojnë Deklaratën Individuale Vjetore të të Ardhurave (DIVA), individët rezidentë dhe...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA