Ballina Etiketimet Census

Etiketim: census

Rezultatet e censusit të shpendëve të ujit për qarqet Vlorë, Gjirokastër...

TIRANË, 19 janar/ATSH/  Në datat 15 dhe 16 janar, nëpërmjet bashkëpunimit midis Shoqatës së Ruajtjes dhe Mbrojtjes së Mjedisit Natyror në Shqipëri (PPNEA), qendrës...

P/ligjin “Për Censusin”/ Ekonomi: E domosdoshme të kuptohet panorama e...

  TIRANË, 26 nëntor/ATSH/ Kuvendi diskutoi sot ndryshimet e propozuara në p/ligjin "Për Censin". Kryetarja e Komisionit të Ekonomisë dhe Financave, Milva Ekonomi deklaroi se Censi...

Komisioni për Ekonominë dhe Financat miratoi projektligjin “Për censin e popullsisë...

TIRANË, 11 nëntor/ATSH/ Komisioni për Ekonominë dhe Financat miratoi projektligjin “Për censin e popullsisë dhe banesave”. Elsa Dhuli, drejtoreshë e përgjithshme e INSTAT në prezantim...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA