Ballina Etiketimet Bujqesi

Etiketim: bujqesi

Shkollat profesionale bujqësore, mundësi reale për punësimin e të rinjve

TIRANË, 22 korrik /ATSH/ Qeveria po punon për të adresuar nxitjen e punësimit duke riorientuar sistemin e arsimit dhe trajnimit drejt nevojave të tregut...

Zhvillimi i bujqësisë, sipas standardeve e legjislacionit të BE

TIRANË, 16 korrik/ATSH/ Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi mori pjesë në tryezën e përbashkët me fokus kapitullin 11 të acquis communitaire...

Fieri me numrin më të madh të bizneseve të reja që...

TIRANË, 9 korrik /ATSH/ Qarku i Fierit kryeson me numrin më të lartë të bizneseve të reja që u hapën në sektorin e bujqësisë...

Ekonomi: Objektiv zhvillimi i qëndrueshëm i bujqësisë në Shqipëri

TIRANË, 2 korrik/ATSH/ Në Tiranë u mbajt sot takimi i grupit tematik për bujqësinë dhe zhvillimin rural në zbatim të instrumentit të Menaxhimit të...

Çmimet e prodhimeve bujqësore shënuan rritje të lehtë

TIRANË, 2 korrik/ATSH/ Çmimet e prodhimeve bujqësore shënuan një rritje të lehtë prej 0.8% përgjatë vitit 2020 të ndikuara kryesisht nga rritja e çmimeve...

Ekonomi takon drejtuesin e KASH-it: Nxitje bashkëpunimit në fushën e bujqësisë

TIRANË, 28 qershor /ATSH/ Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi, priti në një takim pune drejtuesin e Këshillit të Agrobiznesit Shqiptar (KASH),...

Rritje e prodhimit në të gjithë sektorët e Bujqësisë/ INSTAT publikon...

TIRANË, 25 qershor/ATSH/ Shqipëria është ndër vendet me peshë të lartë të bujqësisë në  Prodhimin e Brendshëm Bruto (PBB), rreth 20 %, ndërsa jep...

Bujqësia i bëri ballë pandemisë/ Eksportet rekorde historike në tri dekadat...

TIRANË, 16 qershor/ATSH/ Eksportet e prodhimeve shqiptare arritën rekorde historike në trie dekadat e fundit. Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi gjatë një...

Ekonomi në Bankën e Resurseve Gjenetike Bimore: Eksporti na udhëheq

TIRANË, 11 qershor/ATSH/ Ministrja e Ekonomisë dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi theksoi sot rëndësinë që ka ruajtja e resurseve gjenetike bimore në bujqësinë shqiptare...

Panairi Ndërkombëtar i Kinës/ Marrëveshjet karantinore, eksportet shqiptare në tregun kinez

TIRANË, 10 qershor /ATSH/ Shqipëria ka përparuar marrëdhënien tregtare me Kinën në fushën e bujqësisë me marrëveshjen karantinore për eksportin e mjaltit, bulmetit, bimëve...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA