Ballina Etiketimet Biznes

Etiketim: biznes

Barra e taksave për 110 mijë sipërmarrje të vogla e zeruar...

TIRANË, 23 shtator/ATSH/ Gjatë 7 viteve të fundit, barra e taksave për 110 mijë sipërmarrje të vogla ka ardhur duke u ulur dhe sot...

Zero tatimfitimi për biznesin e vogël dhe zero TVSH deri në...

TIRANË, 22 shtator/ATSH/ Që prej muajit korrik bizneset e vogla, të cilat kryejnë një xhiro deri në 14 milionë lekë nuk paguajnë tatimfitim, zero,...

Deloitte mbështet 200 biznese në Ballkan për të rritur qëndrueshmërinë ndaj...

TIRANË, 9 shtator/ATSH/ Deloitte së bashku me zyrat e Bankës Botërore në 6 vendet e rajonit të Ballkanit Perëndimor, Bashkimin Europian, Western Balkans Enterprise...

Zerimi i tatimit të thjeshtuar mbi fitimin/ Përfitojnë 5311 biznese me...

TIRANË, 8 shtator/ATSH/ Rreth 5311 tatimpagues, objekt i tatimit të thjeshtuar mbi fitimin me qarkullim deri në 8 milionë lekë, nga 1 janari 2021...

Mbështetja financiare në kushtet e pandemisë/ 172 556 individë përfituan bonusin...

TIRANË, 6 shtator/ATSH/ 172 556 punonjës e kanë përfituar bonusin prej 40 mijë lekësh si pjesë e paketës së dytë financiare, mbështetje ndaj pandemisë. Deri...

Biznesi më i fortë se COVID/ Në 3 muajt e fundit...

TIRANË, 2 shtator/ATSH/ Shenjat paraprake në Shqipëri tregojnë se biznesi vijon të zgjerohet, pavarësisht goditjes fillestare në të ardhura. Cili është dëmi real dhe sa...

COVID-19/ 75% e bizneseve përdorën shërbime online

TIRANË, 27 gusht/ATSH/ Kriza e shkaktuar nga pandemia e COVID-19 ndërgjegjësoi bizneset mbi efikasitetin e shërbimeve online. Sipas Anketës së Këshillit të Investimeve, 75% e...

Rimëkëmbja e ekonomisë/ Qeveria rriti pragun e regjistrimit për TVSH, komponent...

TIRANË, 25 gusht/ATSH/ Në mbështetje të sipërmarrjes dhe për rimëkëmbjen sa më të shpejtë të ekonomisë pas dy goditjeve të njëpasnjëshme në harkun kohor...

Efektet e pandemisë/ Meta: Strategji konkrete për të mbështetur kërkesat e...

TIRANË, 7 gusht/ATSH/ Presidenti Ilir Meta kërkoi sot që të dëgjohen dhe mbështeten kërkesat e biznesit të vogël, përmes një strategjie konkrete dhe efikase. "Mbyllja...

Zero tatimfitimi kalon në Komisionin e Ekonomisë

TIRANË, 22 korrik/ATSH/ Komisioni parlamentar i Ekonomisë dhe Financave miratoi sot ndryshimet në ligjin “Për tatimin mbi të ardhurat”, sipas të cilit zerohet tatimfitimi...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA