Ballina Etiketimet Bankat

Etiketim: Bankat

Rënia e kredisë me probleme, bankat fituan 114 milionë euro

TIRANË, 5 nëntor /ATSH/- Sistemi bankar shqiptar e mbylli nëntëmujorin me një fitim prej 14.3 miliardë lekësh ose rreth 114 milionë euro. Sipas Bankës së...

Aktivet e sektorit bankar u zgjeruan me rreth 2.7%

TIRANË, 22 shtator /ATSH/- Sistemi bankar në vend shënoi një rritje prej 2.7% të totalit të aktiveve në fund të vitit 2017, krahasur me...

Pagesat elektronike, një shtyllë e rëndësishme për ekonominë jo-cash

TIRANË, 15 shtator /ATSH/- Paraja e gatshme (cash) është ende mjeti mbizotërues i pagesës kudo në Europën Juglindore, që nënkupton se ka ende shumë...

Sistemi bankar konsolidon fitimet në 12.6 miliardë lekë

TIRANË, 7 shtator /ATSH/- Sistemi bankar në vendin tonë po konsolidon fitimet financiare. Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë, në këtë shtatëmujor fitimi i...

Sistemi bankar në 4 muaj 6.1 miliardë lekë fitime

TIRANË, 8 qershor /ATSH/- Sistemi bankar në Shqipëri shënoi një rritje të bilancit financiar në 6.1 miliardë lekë në 4-mujorin e parë të vitit...

Për cilat shërbime nuk paguan komisione bankare

TIRANE, 30 Mars /ATSH/-Formalizimi i tregut financiar ka rritur "bashkëpunimin" e qytetarëve me sistemin bankar. Në kuadër të informimit dhe rritjes së transparencës për shërbimet...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA