Ballina Etiketimet Bankat

Etiketim: Bankat

Rritet në 708 numri i bankomateve në fund të gushtit

TIRANË, 19 shtator /ATSH/- Situata e krijuar nga pandemia COVID-19, ka rritur volumin e pagesave me kartë në gjysmën e parë të vitit si...

1.4 miliardë lekë fitimi i bankave, në tremujorin e parë 2020

TIRANË, 12 maj /ATSH/ Banka e Shqipërisë bën të ditur se, bankat raportuan një fitim prej 1.4 miliardë lekësh në tremujorin e parë të...

Kredia e parë sovrane/ Shteti merr përsipër të paguajë normën e...

TIRANË, 11 maj /ATSH/ Qeveria merr përsipër të paguajë normën e interesit të kredisë së biznesit që përfiton nga garancia sovrane e parë, që...

Fondi i garancisë për pagat e punonjësve/ Bankat tregtare në mbështetje...

TIRANË, 3 prill /ATSH/ Bankat tregtare në vend kanë konfirmuar se do të përdorin dhe do të vënë në funksion, fondin e garancisë prej...

COVID-19/ Bankat punojnë me orar të reduktuar, shërbimet online në çdo...

TIRANË, 19 mars /ATSH/- Një zbatim të vendimit të fundit të qeverisë për kufizimin e lëvizjeve të qytetarëve gjatë dy fashave orare, 06.00 –...

Kredimarrësit e prekur nga tërmeti/ Bankat ristrukturim kredive pa kosto shtesë

TIRANË, 3 dhjetor /ATSH/- Bankat tregtare kanë hartuar një plan masash për të lehtësuar kredimarrësit e prekur nga tërmeti, përmes ristrukturimit të huave, pa...

Banka e Shqipërisë, plan masash për rritjen e cilësisë së kreditimit

Sejko, apel bankave të zgjerojnë gamën e produkteve të kreditimit si dhe të financojnë sektorë të rinj të ekonomisë shqiptare, si bujqësia dhe biznese...

Bankat, 35 miliardë lekë kolaterale nga kreditë e këqija

TIRANË, 21 janar/ATSH/ - Bilancet e bankave janë pastruar nga kreditë e këqija, por kolateralet apo siç njihen ndryshe garancitë pasurore që jep huamarrësi...

Teknologjia transformon pagesat ndërkufitare

TIRANË, 17 janar /ATSH/- Industria e pagesave përballet me fluks të lartë pagesash në shumë fronte njëherësh. Ekspertët bankarë shpjegojnë se përmes teknologjisë SWIFT gpi,...

Pagesat me kartë bankare, të sigurta dhe pa komision

TIRANË, 6 dhjetor /ATSH/ - Me kartën e debitit ose të kreditit është gjithmonë mundësia për të kryer pagesa të sigurta dhe të shpejta...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA