Ballina Etiketimet Balluku

Etiketim: Balluku

Gara për rrugën Milot-Fier, pjesë e konektivitetit të Ballkanit Perëndimor pritet...

TIRANË, 22 tetor/ATSH/ Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku deklaroi sot se gara për rrugën Milot-Fier pritet të mbyllet më 28 tetor, nëse...

Vlora do të jetë aeroporti kryesor i vendit

TIRANË, 22 tetor/ATSH/ Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku deklaroi sot se Aeroporti i Vlorës do të jetë aeroporti kryesor i vendit. Gjatë një...

Hekurudha Tiranë-Rinas-Durrës/ Balluku: Jemi në fazën finale të elementeve për lidhjen...

TIRANË, 21 tetor /ATSH/ Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku deklaroi sot se qeveria është në fazën finale të elementëve për lidhjen e...

Investimet në Infrastrukturë/ Balluku: Projektet e përfunduara në 2020, vitin e...

TIRANË, 21 tetor /ATSH/ Ministrja e Infrastrukturë dhe Energjisë Belinda Balluku u shpreh se "këtë vit, ndonëse në kushtet e vështira të krijuara nga...

Investimet në ujësjellësin e Kavajës/ Furnizim pa ndërprerje me ujë për...

TIRANË, 16 tetor/ATSH/ Në Bashkinë e Kavajës po zbatohet një nga projektet më të mëdha të Qeverisë shqiptare për sa i përket rehabilitimit të...

Kodi i ri Detar/ Aktet nënligjore po hartohen me konsulentë norvegjezë

TIRANË, 15 tetor/ATSH/ Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku deklaroi sot se për nxjerrjen e akteve nënligjore të Kodit të ri Detar po...

Lehtësohen procedurat e regjistrimit për mjetet e huaja lundruese turistike e...

TIRANË, 15 tetor/ATSH/ Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku deklaroi sot se projektligji “Për regjistrimin, mënyrën e përdorimit dhe kontrollin e mjeteve lundruese,...

Nis puna për ndërtimin e lotit 3 të rrugës Porto Romano-Durrës/...

TIRANË, 12 tetor/ATSH/ Nis puna për ndërtimin e lotit 3 të rrugës Porto Romano-Durrës, një vepër në funksion të parkut energjetik dhe industrial të...

Ujësjellësi i ri i Patosit/ Balluku: Shqipëria, është kthyer në një...

TIRANË, 1o tetor/ATSH/ Në bashkinë e Patosit ka nisur puna për ndërtimin e ujësjellësit të ri, prej të cilit do të përfitojnë furnizim të...

Nis ndërtimi i Arkivës Qendrore të DSHPTRR-së/ Balluku: Shërbime dhe kushte...

TIRANË, 6 tetor /ATSH/ Ruajtja e dokumentacionit të Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor, ka qenë një shqetësim i madh, i cili...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA