Ballina Etiketimet Arsim profesional

Etiketim: arsim profesional

Arsimi Profesional, mundësi reale punësimi për të rinjtë

TIRANË, 13 janar /ATSH/ Arsimi Profesional është sot një mundësi reale punësimi për të rinjtë në të gjithë vendin dhe në shumë sektorë të...

300 nxënës në shkollën e mesme profesionale TIK “Hermann Gmeiner”/ Aftësim...

TIRANË, 14 shtator/ATSH/ Në të gjithë vendin nisi sot viti i ri arsimor për ciklin parauniversitar. Mijëra nxënës edhe nga shkollat e mesme profesionale u...

Shkolla e mesme profesionale shtetërore “Nazmi Rrushiti” e orientuar drejt tregut...

TIRANË, 13 gusht/ATSH/ Në fokusin e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë dhe Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive është rritja e nivelit të kualifikimit...

Arsimi profesional, mundësi reale punësimi/ Bursa në disa degë për të...

TIRANË, 12 gusht/ATSH/ Arsimi profesional është një mundësi reale punësimi dhe shkolla e mesme profesionale shtetërore “Charles Telford Erickson” në Golem është zgjedhja më...

Këtë vit, rikonstruktohen 8 shkolla profesionale

TIRANË, 3 janar/ATSH/ - Shpenzimet kapitale  që kapin vlerën e 827.8 milionë lekë do të investohen në ndërtimin dhe rikonstruksionin e 8 shkollave dhe...

Punësimi i të rinjve, BERZH mbështet shkollën profesionale në Patos

TIRANË, 10 dhjetor /ATSH/- Zgjerimi arsimit profesional, si alternativa më e mirë për punësim të sigurt, po merr mbështetje të vazhdueshme jo vetëm nga...

Kategoritë që përjashtohen nga tarifa vjetore e studimit

TIRANË, 21 nëntor/ATSH/- Këshilli i Ministrave ka miratuar një vendim të rëndësishëm, ku ka përcaktuar kategoritë e individëve që plotësojnë kriteret e pranimit në...

Cilësi në shërbimet e turizmit përmes arsimit profesional

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10155874637026523/ TIRANË, 11 qershor/ATSH-Maela Marini/ - Rritja e cilësisë në shërbimet e turizmit është e lidhur ngushtë me punësimin e të rinjve që përgatiten në...

Nxënësi nga Vlora: Specialistët e TIK më të kërkuar se avokatët...

TIRANË, 20 prill/ATSH/- Arsimi profesional po shihet çdo ditë e më shumë si një mundësi shumë e mirë për të ndërtuar ëndrrat e së...

Qeveria, paketë të re në mbështetje të arsimit profesional

TIRANË, 28 Mars/ATSH-Maela Marini/ - Qeveria miratoi sot një paketë të re në mbështetje të arsimit profesional dhe asaj pjese të të papunëve që...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA