AKEP, rregullore e re për tarifat e komunikimit

TIRANE, 22 Mars /ATSH/- Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka hedhur në konsultim publik një rregullore të re, që vendos përcaktime të detajuara lidhur me publikimin e kushteve të shërbimit dhe sidomos të tarifave për tegu i shërbimeve të komunikimitkompanitë e telefonisë.

Informacioni është i disponueshëm në faqen e internetit të operatorit dhe në pikat e shitjes së kompanive te telefonisë së lëvizshme.

Diskutimi mbi rregulloren e re i shërben rritjes së transparencës dhe qartësisë se kostove të këtyre shërbimeve. dhe

Rregullorja e re e AKEP synon pikërisht të shmangë kushtet e paqarta ose evazive në ofrimin e shërbimeve, që mund të bëhen shkak për tarifim abuziv të përdoruesve. e.xh/ /a.g/

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.