Ballina Etiketimet Transporti

Etiketim: transporti

Volumi i mallrave të transportuara me hekurudhë u rrit me 4,2%...

TIRANË, 28 prill /ATSH / Masat lehtësuese për hapjen e graduale të ekonomisë kanë gjallëruar sektorin e transportit në muajin mars, teksa një vit...

Taskforca e Transportit Rrugor monitoron terminalet për zbatimin e rregullave antikovid-19

TIRANË, 9 mars /ATSH – I. Vata/ Taskforca e Transportit Rrugor vazhdon monitorimet në terminalet kryesore në gjithë vendin për zbatimin e rregullave antikovid-19. Lajmi...

Janar 2021/ Vlera e mallrave të tregtuara 69.2 miliardë lekë

TIRANË, 26 shkurt /ATSH/ Vlera e mallrave të tregtuara (eksport/import) përgjatë muajit janar të këtij viti llogaritet në 69.2 miliardë lekë dhe gjysma e...

COVID-19/ Transporti ndërqytetas vijon shërbimin duke zbatuar protokollet e sigurisë

TIRANË, 28 qershor /ATSH/-Drejtoria  e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, njofton se, sot është dita e pestë, që transporti ndërqytetas i udhëtarëve është...

Drejtoria e Transporteve/ Shërbimi në sportele vetëm sipas protokollit kundër COVID-19

TIRANË, 11 qershor /ATSH/- Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, bën të ditur se, shërbimet në sportelet e Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimit të Transportit...

EASY CHECK/ Lehtësohen procedurat e kontrollit për subjektet dhe koncesionarët e...

TIRANË, 7 maj /ATSH/ Lehtësohen procedurat e kontrollit për subjektet dhe koncesionarët e tregtimit të mjeteve, në kushtet e masave mbrojtëse ndaj COVID-19. Drejtoria e...

Ndërrimi i pronësisë së mjetit/ Shtyhet afati i aplikimit të gjobës...

TIRANË, 28 shkurt /ATSH/- Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transporti Rrugor (DPSHTRR) njofton të gjithë qytetarët që kanë shitur/blerë mjet dhe nuk kanë...

Buxheti 2020/ 21 miliardë lekë për projekte rrugore në shërbim të...

TIRANË, 26 dhjetor /ATSH/- Buxheti i shtetit për vitin 2020, adreson në sektorin e Transportit Rrugor një fond prej 21 miliardë lekë, për projekte...

Forumi për transportin në Mal të Zi, Shkreli: Zhvillimi infrastrukturës, lidhje...

TIRANË, 1 tetor /ATSH/- Përmirësimi i ndërlidhjes brenda vendeve të rajonit të Ballkanit Perëndimor, si dhe midis Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimit Europian është një...

Lushnjë/ Rikonstruksioni i Drejtorisë së Transportit, marrja e shërbimeve kryhet në...

TIRANË, 1 tetor /ATSH/- Transformimi rrënjësor i Drejtorisë së Përgjithshme të Transportit Rrugor (DPSHTRR) Lushnjë, synon të sjellë, lehtësi në marrjen e shërbimeve në...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA