Ballina Etiketimet Te ardhurat

Etiketim: Te ardhurat

Të ardhurat u rritën në 865 milionë euro në tre muajt...

TIRANË, 1 maj /ATSH/ - Treguesit fiskalë gjatë 3 muajve të parë të vitit u rritën ndjeshëm krahasuar me të njëjtën periudhë të një...

Shkurt, të ardhurat në buxhet 1.2 miliardë lekë më shumë se...

TIRANË, 26 shkurt /ATSH/ - Të ardhurat në buxhetin e shtetit u rritën me 1.2 miliardë lekë, në fund të muajit shkurt 2019, krahasuar...

Treguesit fiskalë të 11-mujorit 2018, të ardhurat u rritën me 17...

TIRANË, 26 dhjetor/ATSH/ - Të ardhurat totale për periudhën janar-nëntor 2018, u realizuan në vlerën 407.4 miliardë lekë, me rritje 4,3% ose 17 miliardë lekë...

Rriten të ardhurat për 15 mijë punëmarrës, 20 mijë biznese dhe...

TIRANË, 11 dhjetor /ATSH/- Mbi 15 mijë punëmarrës përfitojnë nga ulja e normës së tatimit mbi pagat e nivelit të mesëm dhe 20 mijë...

Buxheti 2019, 6,8% më shumë të ardhura sesa në vitin 2018

TIRANË, 12 nëntor /ATSH/- Të ardhurat tatimore nga tatimet, doganat dhe kontributet e sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore për vitin 2019, vlerësohen të arrijnë 423.5...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA