Ballina Etiketimet Regjistrim

Etiketim: Regjistrim

Zgjedhjet e 25 prillit/ KQZ regjistron 9 parti politike dhe 2...

TIRANË, 22 shkurt /ATSH – I. Vata/ Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në seancën e sotme ka regjistruar si subjekte zgjedhore edhe 9 parti politike...

Zgjedhjet e 25 prillit/ KQZ regjistron 11 parti dhe 3 komitete...

TIRANË, 11 shkurt /ATSH/ Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve zhvilloi seancë publike për shqyrtimin dhe miratimin e akteve në kompetencë të tij. Komisioneri shqyrtoi projektvendimet për...

Certifikimi i markës e bën më të lehtë shitjen e produkteve/...

TIRANË, 22 janar/ATSH/ Bizneset e kanë kuptuar rëndësinë e certifikimit të markës kombëtare brenda standardeve ligjore që njihen botërisht. Certifikimi i markës e bën...

Procesi i regjistrimit fillestar në fshatin Kullë, Durrës/ Kadastra: 2 mijë...

TIRANË, 22 janar /ATSH/ Kadastra Shqiptare njofton nisjen e procesit të regjistrimit fillestar në zonën kadastrale 2321, fshati Kullë, bashkia Durrës. Puna tashmë ka nisur...

Mosregjistrimi fillestar i të dhënave për pronarin përfitues brenda afatit/ QKB...

TIRANE, 26 dhjetor/ATSH/ Mosregjistrimi fillestar i të dhënave për pronarin përfitues të tij brenda afatit të përcaktuar në ligjin " Për regjistrimin e pronarëve...

Zgjedhjet e 25 prillit/ Miratohet përdorimi i kamerave regjistruese dhe i...

TIRANË, 14 dhjetor /ATSH/ Komisioni Rregullator vendosi sot në unanimitet përdorimin e kamerave regjistruese dhe të monitorëve (ekraneve), për regjistrimin dhe shfaqjen e fletëve...

2 shërbime të reja në e-Albania/ Karçanaj: Lehtësojmë procedurat për qytetarët,...

TIRANË, 9 dhjetor/ATSH/ Dy shërbime të reja online në e-Albania, për t’u ardhur në ndihmë qytetarëve, të cilët nuk kanë një mjek familje apo...

Aplikimet për regjistrimin në kopshtet publike brenda datave 1 deri në...

TIRANË, 21 gusht/ATSH/ Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ka njoftuar se në datat 1 deri në 11 shtator, do të kryhet procedura...

Regjistrimi në bregdetin e Jugut/ Deri tani 3400 pasuri të verifikuara...

TIRANË, 17 korrik/ATSH/ Deri tani rezultojnë rreth 3400 pasuri të verifikuara dhe për të cilat është plotësuar dokumentacioni sa i përket regjistrimit të pronave...

Aplikimet e reja, kriteret dhe dokumentet për regjistrimin e fëmijëve në...

TIRANË, 17 qershor/ATSH/ Aplikimet për të regjistruar fëmijët pranë çerdheve apo kopshteve publike në Tiranë për vitin 2020-2021 do të nisin në datën 22...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA