Ballina Etiketimet Posta

Etiketim: Posta

Masat antiCovid/ Pensionistëve iu mundësohet dërgimi i pagesës në banesë

TIRANË, 30 nëntor /ATSH/ Pensionistët duhet të mos grumbullohen në zyrat e postave për të tërhequr pensionin pasi do të shërbehen në shtëpi. Në kuadër...

COVID-19- Pensioni në shtëpi/ Posta Shqiptare publikon formularin që duhet plotësuar

TIRANË, 6 gusht /ATSH/ Pensionistët që duan ta marrin pensionin në banesë duhet të plotësojnë ata vetë ose të afërmit e tyre, formularin përkatës...

COVID-19/ Posta Shqiptare 500 mijë pensione në muaj pranë banesave të...

TIRANË, 1 korrik /ATSH/ Pensionistët që duan ta marrin pensionin në banesë duhet të aplikojnë pranë Postës Shqiptare që t’u mundësohet ky shërbim. Në kuadër...

Drejtori i Postës së Vlorës për ATSH-në: 31102 pensionistë po marrin...

VLORË, 4 prill/ATSH-Harilla Koçi/ 31102 pensionistë të bashkive Vlorë, Himarë dhe Selenicë, po marrin shërbimin e Postës Shqiptare të degës Vlorë, në banesat e...

Shërbimi në banesë/ Posta Shqiptare ngre njësi të posaçme për pyetjet...

TIRANË, 28 mars/ATSH/ Me qëllim për t’ju përgjigjur të gjitha pyetjeve të pensionistëve si dhe për t’i dhënë zgjidhje sa më të shpejtë problemit...

Mbi 43 mijë pensionistëve iu dërgua pensioni në shtëpi/ Prefekti Malaj...

TIRANË, 25 mars/ATSH/ Filiali i Postës në Elbasan ka shpërndarë deri tani 43 416 pensione pranë banesave të të moshuarve, pa qenë nevoja që...

Mbrojtja dhe kujdesi për moshën e tretë/ Posta Shqiptare vijon shpërndarjen...

TIRANË, 25 mars/ATSH/ Filiali i Postës Shqiptare në Vlorë po vijon me shërbimin e pensionit në adresën e banimit që pensionisti ka depozituar pranë...

COVID-19/ “Cash to Cash N’shpi”, shërbimi i ri për qytetarët nga...

TIRANË, 23 mars /ATSH/ Çdokush që kërkon të dërgojë para nga një qytet në tjetrin mund të përdorë shërbimin më të ri të Postës...

COVID-19/ Posta: Tatim-taksat dhe pagesat utilitare kryhen nga ora 05:30-12:30

TIRANË, 21 mars/ATSH/ Posta Shqiptare bën të ditur se të gjithë qytetarët, bizneset dhe individët e regjistruar si tatim pagues mund të paguajnë detyrimet...

Peqin, 2797 pensionistëve u shpërndahet pagesa në banesa

TIRANË, 19 mars/ATSH/ Në bashkinë e Peqinit janë shpërndarë 2797 pagesa për pensionistët pranë banesave të tyre. Klejdi Maci, përgjegjës i degës postare në Peqin,...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA