Ballina Etiketimet Norma interesit

Etiketim: Norma interesit

Normat e interesit për kreditë në euro u ulën në 5.1%...

TIRANË, 10 nëntor /ATSH/ Normat e interesit për kreditë në euro kanë shënuar rënie në  tremujorine e tretë të këtij viti, pas rritjes në...

Interesi mesatar i kredisë hipotekare rezultoi 4.3% në fund të 3-mujorit...

TIRANË, 2 shtator /ATSH/ Normat e interesit për kreditë hipotekare janë shfaqur të luhatshme gjatë vitit 2020, bëri të ditur Banka e Shqipërisë. Të dhënat...

Norma bazë e interesit për lekun nuk ndryshon

TIRANË, 24 dhjetor /ATSH/ - Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë mori në shqyrtim dhe miratoi sot raportin e Politikës Monetare. Pasi diskutoi mbi zhvillimet...

BSH: Norma bazë e interesit të lekut nuk ndryshon

TIRANË, 3 tetor /ATSH/- Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë mori në shqyrtim dhe miratoi sot Raportin e Ndërmjetëm të Politikës Monetare. Guvernatori i Bankës...

Ja si ndryshojnë normat e interesit për kredinë e depozitat në...

TIRANË, 10 maj /ATSH/- Politika monetare lehtësuese e ndjekur nga Banka e Shqipërisë ka stimuluar tregjet financiare të reflektojnë nivele të ulëta të normave të...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA