Ballina Etiketimet MIE

Etiketim: MIE

MIE: Do kontrollojmë të gjithë HEC-et dhe zbatimin e kontratave

TIRANË, 5 shkurt /ATSH/- Ekspertët e ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, (MIE) bashkë me grupin e skanimit të Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore ishin...

Koncesioni i TEC-it të Vlorës, MIE: Kompania do të investojë në...

TIRANË, 4 Janar /ATSH/ - Kompania, e cila do të dëshirojë të rivërë në punë TEC-in e Vlorës duke e marrë me koncesion për...

Impianti fotovoltaik i Akërnisë, shpallet kompania fituese

TIRANË, 10 nëntor/ATSH/ Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë njoftoi sot përfundimin me sukses të procedurës të hapur konkuruese për përzgjedhjen e ofertuesit për zhvillimin...

Barriera mbrojtëse nga rënia e gurëve në segmentin Lezhë-Shëngjin

TIRANË, 13 shtator /ATSH/ - Në segmentin Lezhë-Shëngjin (Kënallë) po vazhdon puna për instalimin e barrierave mbrojtëse ndaj rënies së gurëve. Ministria e Infrastrukturës dhe...

FOTO/Investime për rrjetin e ri të kanalizimeve të ujërave të zeza...

TIRANË, 10 shtator /ATSH/ - Investimi për rrjetin e ri të kanalizimeve të ujërave të zeza  në qytetin e Durrësit është një ndër projektet...

MIE: Leja minerare për “Inerte Expres” në transparencë të plotë

TIRANË, 27 gusht/ATSH-Maela Marini/ Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë hodhi sot poshtë si plotësisht të pavërteta dhe të qëllimshme deklaratat e Partisë Demokratike rreth...

Statusi i naftëtarit, deri tani 1 mijë përfitues

“Statusi i naftëtarit”, aplikimet e shqyrtuara dhe miratuara nga Komisioni TIRANE, 19 Prill /ATSH/- Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë po vazhdon me intensitet shqyrtimin e...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA