Ballina Etiketimet Konferenca e kryetareve

Etiketim: Konferenca e kryetareve

Konferenca e Kryetarëve miraton programin e punës së Kuvendit/ Seanca plenare...

TIRANË, 16 mars /ATSH/ Konferenca e Kryetarëve miratoi sot programin e punës së Kuvendit për periudhën 29 mars-7 maj dhe kalendarin e punimeve për...

Miratohet kalendari trejavor i punimeve të Kuvendit, më 1 shkurt seanca...

TIRANË, 27 janar /ATSH/ Konferenca e Kryetarëve miratoi sot kalendarin trejavor të punimeve të Kuvendit për periudhën 8-26 shkurt 2021 Nën drejtimin e Kryetarit të...

Konferenca e Kryetarëve/ Sesioni i ri parlamentar hapet të hënën e...

TIRANË, 13 janar /ATSH/ Konferenca e Kryetarëve miratoi sot programin e punës së Kuvendit për periudhën 18 janar - 26 shkurt dhe kalendarin trejavor...

Miratohet Plani i Veprimit për zbatimin e rekomandimeve të raportit të...

TIRANË, 16 dhjetor /ATSH/ Konferenca e Kryetarëve miratoi Planin e Veprimit për zbatimin e rekomandimeve të raportit të Komisionit Europian për vitin 2020 dhe...

Raporti i Dick Marty/ Kalon në seancë kërkesa për ngritjen e...

TIRANË, 25 nëntor /ATSH/ Konferenca e Kryetarëve shqyrtoi dhe miratoi sot programin e punës  për periudhën 30 nëntor-25 dhjetor 2020 dhe kalendarin e punimeve...

Kuvend/ Buxheti i vitit 2021 shqyrtohet në seancën e datës 16...

TIRANË, 29 tetor /ATSH/ Konferenca e Kryetarëve vendosi shqyrtimin e projektligjit “Për buxhetin e vitit 2021” në seancën e datës 16 nëntor. "Konferenca e Kryetarëve,...

Konferenca e Kryetarëve miraton programin e punës së Kuvendit për periudhën...

TIRANË, 13 tetor /ATSH/ Konferenca e Kryetarëve miratoi sot programin e punës së Kuvendit për periudhën 19 tetor-27 nëntor 2020 dhe kalendarin trejavor të...

Konferenca e Kryetarëve: Seancat plenare në datat 18 e 25 qershor...

TIRANË, 10 qershor /ATSH - I. Vata/ Kuvendi do të zhvillojë seancat plenare në datat 18 e 25 qershor si dhe 2 korrik. Vendimi u...

Konferenca e Kryetarëve miraton kalendarin e punimeve për periudhën 1-22 maj

TIRANË, 29 prill/ATSH/ Konferenca e Kryetarëve shqyrtoi dhe miratoi sot kalendarin e punimeve të Kuvendit për periudhën 1-22 maj 2020. Në fillim të mbledhjes, Kryetari...

Seanca e radhës së Kuvendit mbahet të enjten më 16 prill

TIRANË, 10 prill/ATSH/ Konferenca e Kryetarëve miratoi sot ndryshimet në Rregulloren e Kuvendit, programin e punës dhe kalendarin  e punimeve të Kuvendit për periudhën...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA