Ballina Etiketimet Komision ligje

Etiketim: Komision ligje

Miratohet ratifikimi i marrëveshjes së bashkëpunimit dhe tregtisë me Mbretërinë e...

TIRANË, 5 mars /ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, në cilësinë e komisionit për dhënie mendimi, shqyrtoi sot...

Ndërtimi i spitalit rajonal të Fierit/ Akti Normativ për shpronësimin e...

TIRANË, 25 janar/ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut miratoi sot Aktin Normativ “Për autorizimin e Agjencisë Shtetërore për...

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor/ Miratohet propozimi i PS për koalicionet me...

TIRANË, 2 tetor /ATSH/ Komisioni parlamentar për Çështjet Ligjore dhe Administratën Publike shqyrtoi dhe miratoi sot ndryshimet në Kodin Zgjedhor. Komisioni miratoi fillimisht propozimin e...

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor/ Shqyrtohen sot nismat në Komisionin e Ligjeve

TIRANË, 28 shtator /ATSH/ Komisioni i Ligjeve do të marrë në shqyrtim sot propozimet që janë bërë deri më tani për ndryshimet në Kodin...

Përmbyllje sa më shpejt të procesit të plotësimit të vakancave në...

TIRANE, 15 qershor/ATSH/ Përmbyllja në një kohë sa më të shpejtë e procesit të plotësimit të vakancave në Gjykatën e Lartë është një ndër...

COVID-19/ Komisioni i Ligjeve diskutoi pagesën e qirasë për biznesin e...

TIRANË, 28 prill/ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut në mbledhjen e sotme të zhvilluar on-line, në drejtimin e...

Rregullimi i shërbimit mediatik në Shqipëri, prezantohen dy pr/ligje në Komisionin...

TIRANË, 22 nëntor /ATSH/ Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut prezantoi sot dy projektligje të rëndësishme në fushën e...

Sula: 463 kandidatë dhe zyrtarë janë verifikuar në 2018-ën

TIRANË, 10 prill /ATSH/ - Gjatë vitit 2018 Autoriteti për të Drejtën e Informimit mbi Dokumentet e Ish-Sigurimit të Shtetit ka verifikuar 463 kandidatë...

Komisioni i Ligjeve, paketë ndryshimesh në Kodin Penal

TIRANË,11 Mars /ATSH/ -Kryetari i Komisionit të Çështjeve Ligjore, Ulsi Manja është shprehur se ndryshimet penale për ndëshkimin e dhunës në ambientet sportive mund...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA