Ballina Etiketimet GIZ

Etiketim: GIZ

Përfaqësues të shoqërive të Ujësjellës Kanalizimeve, vizitë studimore në qytetin gjerman...

TIRANË, 10 korrik /ATSH/  Përfaqësues të Programit të Ujit të GIZ-së dhe të Shoqërive të Ujësjellës Kanalizimeve të Shqipërisë, u pritën në qytetin gjerman...

Finiq/ Menaxhimi i mbetjeve urbane, tryezë mbi perspektivat e projektit për...

FINIQ, 10 qershor /ATSH/ Në kuadër të projektit "Menaxhimi i Integruar i Mbetjeve dhe Parandalimi i Mbetjeve Detare", zbatuar në bashkinë e Finiqit në...

Zhvillimi i zonave rurale, impakt në rritjen e eksporteve dhe punësimit

TIRANË, 9 qershor /ATSH/ Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi zhvilloi një takim sot në Tiranë me përfaqësuesit e GIZ në Shqipëri...

Programet e financuara nga qeveria gjermane/ Punësim i rreth 20.000 personave nga...

TIRANË, 14 maj /ATSH/ Vlerësim i efekteve në punësim të Bashkëpunimit Gjerman për Zhvillim në Shqipëri, Gjermania ka dhënë një kontribut të rëndësishëm për...

Zbutja e krizës nga COVID-19/ Qeveria shqiptare dhe ajo gjermane mbështesin...

TIRANË, 25 shkurt /ATSH/ Qeveria shqiptare e mbështetur nga qeveria gjermane, ka ngritur një instrument këshillimor, të kombinuar me grante, për të zbutur pasojat...

Paketa mbrojtëse ndaj Covid për 19 shoqëri të Ujësjellës Kanalizimeve

TIRANË, 26 nëntor /ATSH/ 19 shoqëri të Ujësjellës Kanalizimeve në vend u pajisën me paketa mbrojtëse ndaj Covid-19. Ambasada e Gjermanisë në Tiranë bëri të...

Rritje e kapaciteteve të strukturave administrative për migracionin dhe diasporën në...

TIRANË, 15 tetor /ATSH/ Rritja e kapaciteteve të strukturave administrative për migracionin dhe diasporën në qeverisjen vendore ishte në qendër të takimit që zhvilloi...

Klasa mësimi në natyrë në Liqenin e Prespës/ Kite për testimin...

TIRANË, 25 shtator /ATSH/ Një sërë kompletesh testimi të cilësisë së ujit iu dhuruan dy shkollave në Bashkinë e Pustecit për të mbështetur mësuesit...

Nga Cërriku në Roskovec/ Mbështetje bashkive për ndërtimin e këndeve të...

TIRANË, 26 gusht /ATSH/ GIZ mbështet bashkitë partnere për të përmirësuar hapësirat e gjelbra dhe rikrijuese për fëmijët dhe moshat e treta. Projekti i GIZ...

GIZ dhuron 292 veshje mbrojtëse për stafet e shoqërive të Ujësjellës...

TIRANË, 4 maj/ATSH/ Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) u dorëzoi sot 292 veshje mbrojtëse stafit të Shoqërive të Ujësjellës Kanalizimeve të Cërrikut, Peqinit...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA