Ballina Etiketimet E-Albania

Etiketim: E-Albania

Karçanaj: Vërtetimet e kontributeve, mbi 20 vite kohë të kursyera për...

TIRANË, 10 prill/ATSH/- Disa nga shërbimet më të përdorura në e-Albania mbeten ato të Sigurimeve Shoqërore, që u mundësojnë qytetarëve të verifikojnë në kohë...

Karçanaj: Në e-Albania kërkesë online për t’u vaksinuar kundër COVID-19

TIRANË, 29 mars /ATSH – I. Vata/ Në platformën e-Albania tashmë mund të bëhet kërkesë online për t’u vaksinuar kundër COVID-19. Lajmi bëhet i ditur...

“100 ditë, 100 arritje”/ 7.7 milionë shërbime në platformën e-Albania nga...

TIRANË, 23 mars/ATSH/ Vitet e fundit rritja e shërbimeve online u kurseu qytetarëve 472 vite pritje në radha në sportelet e zyrave të shtetit...

“100 ditë, 100 arritje”/ 1.88 milionë qytetarë marrin sot shërbime online,...

TIRANË, 21 mars/ATSH/- Deri para 7 vitesh 1 % e shërbimeve ishin online dhe vetëm 51 mijë aplikime për shërbime. Ndërsa vetëm në vitin...

Dëftesat, certifikatat e pronësisë, përgjigjet online me nënshkrim, vulë elektronike për...

TIRANË, 19 mars/ATSH/ Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se "marrja e përgjigjes online me nënshkrim, vulë elektronike për të gjitha shërbimet në e-Albania që...

“Revolucioni i çuarjes së tepsisë për skrap në raportin shtet-qytetar”/ 145...

TIRANË, 19 mars/ATSH-Maela Marini/ Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se vetëm 7 vite më parë kishim vetëm 50 mijë të regjistruar në portalin që...

Nga 14 shërbime elektronike, sot 1207 të tilla/ Karçanaj: 1.2 milionë...

TIRANË, 2 mars /ATSH/ “Platforma e-Albania ka kursyer para dhe kohë për qytetarët dhe ekonominë shqiptare”. Kështu deklaroi Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare e Shoqërisë së...

Karçanaj: Në një vit, e-Albania u ka kursyer 1.36 milionë euro...

TIRANË, 20 shkurt/ATSH/- “Platforma e-Albania ka kursyer para dhe kohë për qytetarët dhe ekonominë shqiptare". Kështu thotë drejtoresha e Agjencisë Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit,...

Zero korrupsion/ Përmes e-Albania janë bërë mbi 2 milion shërbime

TIRANË, 30 janar/ATSH/ “Përmes sistemit të e-Albania janë dhënë 2 milionë e disa qindra mijëra shërbime për qytetarët,  pra njerëzit nuk kanë shkuar gjëkundi...

Me 20 vite punë në Forcat e Armatosura/ Abdullai aplikon për...

TIRANË, 26 janar/ATSH/ Investimet e kryera nga qeveria në teknologji, në ndërtimin e sistemeve të reja që ndërveprojnë me njëra-tjetrën apo në trajnimin e...

TË RASTËSISHME

LAJME TË TJERA